OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Vælg dit foretrukne værksted i Århus

Nu kan du frit vælge mellem 2 Skorstensgaard værksteder i Århus, når din bil skal repareres eller have et serviceeftersyn.


Vores værksted i Viby ligger præcis, hvor det altid har gjort, nemlig på Jens Juuls Vej 11, men det nyeste er, at vi pr. 1. august 2018 også har autoværksted i Egå. Uanset hvilken afdeling du vælger, så får du samme høje kvalitet i arbejdet og gode kundeservice, som du er vant til.


Vælg afdeling på kortet her nedenunder for at gå direkte til værkstedets hjemmeside.

Frit værksted i Viby og Egå

Vores frie værksteder er dit alternativ til de autoriserede autoværksteder og veluddannede værkførere, mekanikere m.fl. tilbyder service og reparation af alle biler til tyske værkstedspriser.


Få tilbud på service her


Bevar bilens fabriksgaranti hos Skorstensgaard

Er der fabriksgaranti på din bil, så kan du sagtens benytte Skorstensgaard uden at frygte for at garantien ryger. En af vores mange attraktive kundefordele hedder slet og ret: 100% fabriksgaranti – ellers betaler vi!


Og den går ud på, at når du får service efter servicebogen udført på et af vores værksteder, så bevarer du fabriksgarantien. Skulle bilimportøren afvise en garantireparation på grund af arbejde vi har udført, så foretager vi reparationen på et af vores værksteder uden yderligere beregning for dig.


Mange ekstra fordele til vores kunder

Du kan læse meget mere om vores gode kundefordele her på sitet, men det er værd at fremhæve, at du har mulighed for


  • Gratis vejhjælp i hele Danmark
  • At opnå gode rabatter
  • Gratis lånebil mens din bil er på værksted

…og meget mere.


Vi byder dig velkommen på vores århusianske værksteder, som du finder i Viby og Egå.


Bestil værkstedstid i Århus


Glemt adgangskode?