Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Her er du sikret 3 års garanti på alle reservedele

 

Hos Skorstensgaard tilbyder vi tre års garanti på reservedele - og vi benytter kun godkendte kvalitets reservedele


Det er nemlig et krav, at der benyttes originale reservedele eller reservedele, som er godkendt af bilfabrikken, hvis fabriksgarantien skal bevares.

Skorstensgaard benytter udelukkende reservedele, der er godkendt af bilfabrikken, uanset om vi servicerer efter eget servicetjekskema eller efter bilfabrikkens forskrifter.

Alle vores reservedele leveres af den landsdækkende reservedelsleverandør FTZ.

Vi benytter ikke-originale OE reservedele der er fremstillet efter bilfabrikantens specifikationer. De leveres fra Danmarks største reservedelsleverandør FTZ, der distribuerer dele fra blandt andet Bosch, Continental, Valeo, Varta, Philips, Hella, SKF og Siemens, til en bred vifte af danske mærkeværksteder.

OE reservedele

OE-forkortelsen står for "Original Equipment". Ved brug af OE reservedele sikrer vi at kriterierne for at du kan beholde fabriksgarantien opfyldes.

Brug for et Service? Bestil tid her

Husk altid at spørge til længden af reservedelsgarantien, når du indhenter tilbud fra forskellige værksteder. På mange originale dele er der for eksempel ofte kun 1 års garanti.

Vi bruger kvalitetsreservedele fra Bosch

Skorstensgaard stiller høje krav til kvaliteten på de reservedele, vi bruger til reparation af din bil. Derfor benytter vi ofte reservedele fra Bosch.

Bosch udvikler og producerer komponenter og bildele til både værksteder og bilfabrikker og er helt i front i forhold til innovation af nye elektroniske systemer.

De er specialister i at levere reservedele af højeste kvalitet og alle reservedelene gennemgår strenge kontroller, før de sendes ud fra fabrikken.