Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Vi giver 3 års garanti på alle reservedele

Hos Skorstensgaard tilbyder vi tre års garanti på reservedele - og vi benytter kun godkendte kvalitets reservedele fra anerkendte leverandører, derfor har vi ingen problemer med at give garanti

 

 

Sådan foregår det

Helt praktisk foregår det sådan hos os, at når du melder din bil til service, så spørger vi dig, hvilket service du er interesseret i - om du vil have serviceret din bil efter bogen (altså efter bilfabrikkens forskrifter) eller efter Skorstensgaards eget servicetjekskema. Vil du beholde fabriksgarantien 100% skal du vælge et Service efter Bogen.

På dit tilbud, din ordrebekræftelse og din faktura fremgår det, at din bil modtager et SERVICEEFTERSYN IFØLGE FABRIKKENS FORSKRIFTER. Du får et Skorstensgaard stempel i din servicebog, og når du modtager din bil, har vi lagt det udførte servicetjekskema ifølge fabrikkens forskrifter på forsædet sammen med din servicebog. Dette er din dokumentation for, at service er udført ifølge fabrikkens forskrifter, og det bør du gemme.

Det er et krav, at der benyttes originale reservedele eller reservedele, som er godkendt af bilfabrikken, når fabriksgarantien skal bevares. Vi benytter derfor udelukkende reservedele, der er godkendt af bilfabrikken, uanset om vi servicerer efter eget servicetjekskema eller efter bilfabrikkens forskrifter.

Alle vores reservedele er OE dele og de leveres af den landsdækkende reservedelsleverandør, FTZ.

100% fabriksgaranti ved Service efter servicebogen - ellers betaler Skorstensgaard

 

OE reservedele

Ikke-originale OE reservedele er fremstillet efter bilfabrikantens specifikationer. De leveres fra Danmarks største reservedelsleverandør FTZ, der distribuerer dele fra blandt andet Bosch, Continental, Valeo, Varta, Philips, Hella, SKF og Siemens, til en bred vifte af danske mærkeværksteder.

OE-forkortelsen står for "Original Equipment". Ved brug af OE reservedele sikrer vi at kriterierne for at du kan beholde fabriksgarantien opfyldes.

Husk altid at spørge til længden af reservedelsgarantien, når du indhenter tilbud fra forskellige værksteder. På mange originale dele er der for eksempel ofte kun 1 års garanti.

 

Få et gratis tilbud på service her

 

Vi bruger kvalitetsreservedele fra Bosch

Skorstensgaard stiller høje krav til kvaliteten på de reservedele, vi bruger til reparation af din bil. Derfor benytter vi ofte reservedele fra Bosch. 

Bosch udvikler og producerer komponenter og bildele til både værksteder og bilfabrikker og er helt i front i forhold til innovation af nye elektroniske systemer.

De er specialister i at levere reservedele af højeste kvalitet og alle reservedelene gennemgår strenge kontroller, før de sendes ud fra fabrikken.