Høj kvalitet hos Skorstensgaard

kvalitets graf

3 års garanti på reservedele

Vi tilbyder tre års garanti på reservedele - og benytter kun godkendte kvalitets reservedele fra anerkendte leverandører, derfor har vi ingen problemer med at give 3 års garanti. Læs mere...

Intern kvalitet

Vores interne kvalitetsafdeling har ansvaret for koncernens kvalitet og kundehenvendelser herom. Kvalitet er vigtig for os, derfor har vi igangsat flere interne tiltag der understøtter og udbygger vores kvalitet. 

Læs mere...

Så tilfredse er vores kunder

Vi modtager over 1000 besvarelser om måneden - og et af spørgsmålene går på: "hvor tilfreds er du med kvaliteten af det udførte arbejde?". Et andet går på: "Vil du anbefale os til andre?"

I begge tilfælde får Skorstensgaard en rating på 9 ud af 10.* Læs mere...

5 års garanti på skadereparation

Hos Skorstensgaard tilbyder vi en af Danmarks længste garantier på skadereparation. Kvaliteten på vores skadereparationer er nemlig så god, at vi sagtens kan love 5 års garanti på reparationen.

Læs mere...

Hver 2. mekaniker kommer fra et mærkeværksted

Hvordan kan vi kende alle bilmærker? Det kan vi, fordi vi i kraft af at være en landsdækkende værkstedskæde har samlet mere end 150 mekanikere under samme koncept, som kan dele deres viden og erfaring på tværs af teams og afdelinger.

Læs mere...

Vinder af Auto Awards

I både 2016, 2017 og 2018 vandt Skorstensgaard prisen som Årets Værksted til Auto Awards. Det er aldrig før sket i netop den kategori, som er blandt de absolut mest eftertragtede - og det fortæller en hel del om, at Skorstensgaard-kæden skiller sig ud i mængden.

Læs mere...

100% Fabriksgaranti - ellers betaler vi!

Med et Service efter Bogen beholder du fabriksgarantien hos Skorstensgaard. Skulle det ske, at en garantisag afvises pga. en reparation vi har udført, ja så sørger vi for at reparationen udbedres på vores værkstede, uden beregning for dig.

Læs mere...