Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Niveauet er højt hos Skorstensgaard - også når det handler om kvalitet

 

Hos Skorstensgaard har vi ikke blot erfaring med et enkelt eller to bilmærker. Vi har årelang knowhow med at reparere og servicere samtlige bilmærker.


Det har vi, fordi vi - i kraft af at være en landsdækkende værkstedskæde - har mere end 150 mekanikere ansat under samme ”tag”.

De deler deres viden og erfaring på tværs af teams og afdelinger via et internt IT-system, der giver dem mulighed for at stille spørgsmål og give svar til hinanden vedrørende komplicerede tekniske løsninger og reparationer.

Det er en utrolig stærk vidensdeling, som styrker og udvikler vores mekaniker-teams, og som er med til at sikre, at din bil er i trygge og erfarne hænder hos kompetente Skorstensgaard-fagfolk.

150 erfarne mekanikere tænker bedre end 10

Hver anden Skorstensgaard-mekaniker tidligere har arbejdet på et autoriseret mærkeværksted.

De søger i stor udstrækning ansættelse hos Skorstensgaard, fordi de motiveres af den faglige udvikling, som de får i vores værkstedsteam, hvor der er stor viden om mange bilmærker samlet på ét sted. 

Bestil tid til Service efter Bogen

"Fordelen ved at være mekaniker hos Skorstensgaard er, at jeg har mulighed for at arbejde med alle slags bilmærker. Det styrker min faglige udvikling at lære og ikke mindst at lære fra sig. Jeg trives bedre og bliver mere erfaren her end hos et autoriseret værksted, hvor man blot arbejder med ganske få bilmærker hver eneste dag” 
Mikkel Rønne, mekaniker hos Skorstensgaard Esbjerg

Værkstedskæde med eget akademi

Alle mekanikere, teknikere og værkførere hos Skorstensgaard bliver løbende uddannet internt i et specialdesignet læringsprogram, som hedder Skorstensgaard Academy.

Programmet indeholder beskrivelser, planer og læringsvideoer til Skorstensgaards kvalitets- og serviceprocesser samt eksterne kursusforløb, der holder den ansatte opdateret på alle nye teknologier og software indenfor bilreparation. 

Som sagt...: 150 mekanikere tænker bedre end 10! Især når de er klædt så godt på, som mekanikerne er hos Skorstensgaard!