OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Mød bestyrelsen i Skorstensgaard Danmark A/S


Siden 2015 har en professionel bestyrelse i Skorstensgaard arbejdet for og med at fremme vækstplaner og hjulpet med at tegne vores virksomhed.


Skorstensgaard Danmark A/S's bestyrelse består af tre medlemmer.


Mød vores bestyrelse herunder.

Bestyrelsesformand


Claus Wædeled


Claus er bestyrelsesformand i Skorstensgaard Danmark A/S og bidrager bl.a. med betydelig international ledelseserfaring som administrerende direktør.


Hans nøglekompetencer omfatter bl.a. bestyrelse, ledelse, strategi, turnaround, salg og marketing, detailhandel, kapital- og franchisekæder, food og nonfood, mode og indkøb.


Derudover er Claus resultatorienteret med evnen til at opretholde det overordnede perspektiv, empatisk, energisk og så værdsætter han teambuilding og networking.Bestyrelsesmedlem


Lars Høeg


Lars Høeg er uddannet cand. merc. aud. og HD(R) suppleret med efteruddannelser, herunder INSEAD EMP.


Lars har siden 1997 arbejdet som ejerleder med drift og generel ledelse af mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder med et naturligt afsæt i driftsøkonomiske sammenhænge, og har derudover særlig fokus på finansielle strukturer og konsolidering.

 

Lars er i dag administrerende direktør i Vemco Group A/S, og deltager i bestyrelsesarbejde i bl.a. Skorstensgaard Danmark A/S.

Bestyrelsesmedlem


Jakob Graasbøll Enemark


Jakob har mange års erfaring, som økonomidirektør i mellemstore danske virksomheder, hvor han har arbejdet med økonomirapportering, køb/salg af virksomheder, strategiudarbejdelse og -eksekvering, turn-arounds, benchmark/best practices processer m.v. og sidder i dag som CFO/EVP i Vega Sea A/S.


Han har stor erfaring med strategisk fokusering, økonomistyring og kædedrift i kapital- og franschisekæder fra blandt andet Idemøbler/ILVA, Bianco Footwear og Synoptik.

Glemt adgangskode?