Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

op til 40% billigere end mærkeværkstederne

Mød bestyrelsen i Skorstensgaard Danmark A/S

 

Siden 2015 har en professionel bestyrelse i Skorstensgaard arbejdet for og med at fremme vækstplaner og hjulpet med at tegne vores virksomhed.

 

Skorstensgaard Danmark A/S's bestyrelse består af tre medlemmer.

 

Mød vores bestyrelse herunder.

Skorstensgaard er kåret som Årets værksted i 2016 og 2017 og 2018
Skorstensgaard er en kæde af frie autoværksteder

Bestyrelsesformand

 

Torben Paulin

 

Torben er bestyrelsesformand i Skorstensgaard Danmark A/S og bidrager blandt meget andet med betydelig ledelseserfaring både som administrerende direktør og bestyrelsesformand i store internationale koncerner.

 

Kompetencerområderne er strategi, køb og salg af virksomheder og kædedrift- og ledelse i både kapital og franchisekæder.

 

Udover formandsposten i Skorstensgaard er Torben også medlem af bestyrelsen i Zefyr Invest.

 

 

Bestyrelsesmedlem

 

Lars Høeg

 

Lars Høeg er uddannet cand. merc. aud. og HD(R) suppleret med efteruddannelser, herunder INSEAD EMP.

 

Lars har siden 1997 arbejdet som ejerleder med drift og generel ledelse af mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder med et naturligt afsæt i driftsøkonomiske sammenhænge, og har derudover særlig fokus på finansielle strukturer og konsolidering.

 

Lars er i dag administrerende direktør i Vemco Group A/S, og deltager i bestyrelsesarbejde i bl.a. Skorstensgaard Danmark A/S.

Lars Høeg er bestyrelsesmedlem i Skorstensgaard Danmark A/S
Jakob Graasbøll Enemark er bestyrelsesmedlem i Skorstensgaard Danmark A/S

Bestyrelsesmedlem

 

Jakob Graasbøll Enemark

 

Jakob har mange års erfaring, som økonomidirektør i mellemstore danske virksomheder, hvor han har arbejdet med økonomirapportering, køb/salg af virksomheder, strategiudarbejdelse og -eksekvering, turn-arounds, benchmark/best practices processer m.v. og sidder i dag som CFO/EVP i Vega Sea A/S.

 

Han har stor erfaring med strategisk fokusering, økonomistyring og kædedrift i kapital- og franschisekæder fra blandt andet Idemøbler/ILVA, Bianco Footwear og Synoptik.