Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Mød bestyrelsen i Skorstensgaard Danmark A/S

 

Siden 2015 har en professionel bestyrelse i Skorstensgaard arbejdet for fremme koncernens ambitiøse vækststrategier - samt hjulpet med at tegne virksomheden udadtil.

Bestyrelsen i Skorstensgaard Danmark A/S består af fire medlemmer - der hver især har stor erhvervsfaglig indsigt og erfaring.

En af kerneopgaverne i en professionel bestyrelse er at godkende koncernregnskabet og sikre sig, at økonomien er i orden. Bestyrelsen har også til opgave at udstikke den retningen for koncernen.

Strategi og firmapolitik rundes ligeledes af bestyrelsen, og skal der træffes afgørende strategiske beslutninger, vil det typisk være bestyrelsen, der bliver taget med på råd. 

Du kan møde de enkelte bestyrelsesmedlemmer herunder.

 

Skorstensgaard er kåret som Årets værksted i 2016 og 2017 og 2018
Skorstensgaard er en kæde af frie autoværksteder

Bestyrelsesformand

 

Torben Paulin

 

Torben er bestyrelsesformand i Skorstensgaard Danmark A/S og bidrager blandt meget andet med betydelig ledelseserfaring både som administrerende direktør og bestyrelsesformand i store internationale koncerner.

 

Kompetencerområderne er strategi, køb og salg af virksomheder og kædedrift- og ledelse i både kapital og franchisekæder.

 

Udover formandsposten i Skorstensgaard er Torben også medlem af bestyrelsen i Zefyr Invest.

 

 

Bestyrelsesmedlem

 

Claus Winberg

 

Claus har en baggrund indenfor detailhandel/B2B og internationalt fra ledelse af virksomheder i Skandinavien, Tyskland og Benelux.

 

Han har stærke kompetencer indenfor strategiudvikling og -eksekvering, marketing online/offline, kædedrift, salgsledelse, organisationsudvikling og økonomistyring.

 

Tidligere erfaring omfatter: Synoptik (CEO), OKQ8 Sverige (CEO), Q8 Benelux (General Manager Retail).

Claus Winberg er bestyrelsesmedlem i Skorstensgaard Danmark A/S

Bestyrelsesmedlem

 

Søren Kavin

Søren er selv startet som iværksætter tilbage i 1990’erne og har drevet og ledet flere succesfulde virksomheder der alle er solgt.

 

Med en MBA i strategisk ledelse har han gennemført adskillige strategiforløb fra analyse over strategisk retning frem til en eksekverbar handlingsplan.

 

Kompetencerne er primært strategisk ledelse og eksekvering, men også digital transformation og internationalisering er stærke kompetencer.

 

De seneste 5 år har Søren alene fokuseret på bestyrelsesarbejdet, og arbejder i dag i bestyrelsen for flere end 10 virksomheder både som bestyrelsesmedlem men også som formand primært i Syddanmark og Midtjylland.

Bestyrelsesmedlem

 

Henning Stensgaard Jensen

 

Henning har mange års erfaring som CFO og COO i større børsnoterede internationale koncerner samt i en række mellemstore danske virksomheder.

 

Her har han blandt andet arbejdet med turnarounds, procesoptimering, digitalisering, økonomi- og driftsrapportering samt strategiudarbejdelse, køb/salg af virksomheder med videre.

 

I dag er Henning Stensgaard Jensen Group CFO/COO i Nordic Pet Care Group A/S.