Mød bestyrelsen i Skorstensgaard Danmark A/S

 

Siden 2015 har en professionel bestyrelse i Skorstensgaard arbejdet for fremme koncernens ambitiøse vækststrategier - samt hjulpet med at tegne virksomheden udadtil.

Bestyrelsen i Skorstensgaard Danmark A/S består af fire medlemmer - der hver især har stor erhvervsfaglig indsigt og erfaring.

En af kerneopgaverne i en professionel bestyrelse er at godkende koncernregnskabet og sikre sig, at økonomien er i orden. Bestyrelsen har også til opgave at udstikke den retningen for koncernen.

Strategi og firmapolitik rundes ligeledes af bestyrelsen, og skal der træffes afgørende strategiske beslutninger, vil det typisk være bestyrelsen, der bliver taget med på råd.

Du kan møde de enkelte bestyrelsesmedlemmer herunder.

 

Skorstensgaard er kåret som Årets værksted i 2016 og 2017 og 2018
Børsen Gazelle pris 2014
 Bestyrelsesformand hos Skorstensgaard

Bestyrelsesformand

Henning Stensgaard Jensen

Henning har mange års erfaring som CFO og COO i større børsnoterede internationale koncerner samt i en række mellemstore danske virksomheder.

Her har han blandt andet arbejdet med turnarounds, procesoptimering, digitalisering, økonomi- og driftsrapportering samt strategiudarbejdelse, køb/salg af virksomheder med videre.

I dag er Henning Stensgaard Jensen Group CFO/COO i Nordic Pet Care Group A/S.

Bestyrelsesmedlem

Claus Winberg

Claus har en baggrund indenfor detailhandel/B2B og internationalt fra ledelse af virksomheder i Skandinavien, Tyskland og Benelux.

Han har stærke kompetencer indenfor strategiudvikling og -eksekvering, marketing online/offline, kædedrift, salgsledelse, organisationsudvikling og økonomistyring.

Tidligere erfaring omfatter: Synoptik (CEO), OKQ8 Sverige (CEO), Q8 Benelux (General Manager Retail).

Bestyrelsesmedlem hos Skorstensgaard