Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne

Sådan er vi 20-40% billigere end mærkeværkstederne

Tyske værkstedspriser = 20-40% billigere værkstedsregning – hvordan gør vi ?

Vi bliver af og til spurgt, hvordan vi kan være så billige, samtidig med vi har så høj kvalitet og mange services.


Nogle kunder er endda bange for at prøve os, for hvad har vi mon skåret væk for at få prisen ned, samtidig med at vi garanterer de samme ydelser som på mærkeværkstederne?


Derfor har vi nedenfor beskrevet et udpluk af de vigtigste elementer i, hvordan vi kan kombinere høj service og kvalitet, sammen med billige priser, som ligger 20-40%* under forhandlernes.


Det skal give mening for vores kunder, så I har 100% tillid til vores værksteder.


Altid 20-40% billigere end mærkeværkstederne*

Hos værkstedskæden Skorstensgaard garanterer vi en besparelse på mellem 20-40% i forhold til mærkeværkstederne, uanset om det er et regulært serviceeftersyn eller bremser du skal have lavet.


Det er ikke bare varm luft, men en direkte besparelse for dig fra os. Vores kundeløfte om tyske værkstedspriser er et koncept, vi garanterer ved at tænke smart og gøre tingene markant anderledes end alle andre værksteder.


Vi tjener på mængden af kunder og ikke på den enkelte!


Vores strategi helt fra starten af er, en meget tydelig differentiering i forhold til alle andre i branchen, som tager en væsentligt højere timepris end os.


Vi har et setup, hvor vi sænker prisen på vores ydelser, for på den måde at øge vores tilgang af kunder, som gerne vil have lavet bil til en god pris, og med den øgede mængde holder vi fortsat en høj omsætning.


Helt konkret vil det sige at, hvor andre værksteder måske skal have 10 biler ind på værkstedet om dagen, har vi måske 13-14 biler på værkstedet om dagen for at nå den samme omsætning.


Effektivt autoværksted giver bedre arbejdsflow

For at vi kan betjene flere biler på værkstedet med det samme antal ansatte, har vi optimeret alle vores processer, så vores mekanikere er ca. 30% mere effektive end på mange andre værksteder.


Det er ikke fordi vores mekanikere arbejder hurtigere på bilerne. De arbejder bare smart.


Det vil sige, at vi begynder rigtigt på bilerne, så vi f.eks. kun skal hæve og sænke liften 1 eller 2 gange, når vi har bilen til service.


Vi har beskrevet rutiner, når der er ekstra arbejde på bilen, så mekanikeren ikke har spildtid ved at bestille / vente på ekstra reservedele til bilen eller skal vente på godkendelse fra kunden på ekstra arbejde.


Det giver samlet en højere effektivitet og bedre flow på værkstedet uden spildtid.


Håndtering af reservedele er afgørende for værkstedseffektiviteten!

På alle Skorstensgaard værksteder har vi ”sparet” lagerfunktionen væk. Funktionen er et fordyrende led, som koster unødige ressourcer og kun er med til at gøre værkstedsregningen dyrere.


Vi får leveret reservedele mange gange dagligt og disse dele bliver stillet på aftalte steder ud fra et nummersystem.


På den måde kan vores mekanikere nemt selv finde og tage den rigtige kasse med f.eks. bremseskiver, bremseklodser eller serviceeftersyn dele.


De ligger allerede klar, og mekanikeren skal derfor ikke vente på en lagermand. Det øger effektiviteten for mekanikeren og giver besparelser for dig som kunde.


Intet fordyrende reservedelslager hos Skorstensgaard

Endelig har vi ikke store lagre som på mærkeværkstederne. Vi kører efter JUST IN TIME principperne, hvor vi kun har de dele på lager, som er 100% nødvendige, og for vores vedkommende er ”solgt” på forhånd.


Det vil sige færre kvadratmeter lokaler, som vi skal leje, og ingen lagerbinding som skal forrentes.


Det giver en lavere værkstedsregning til dig!


Ingen dyre malerier, designmøbler, lamper eller store glashuse

Vi har fra starten lagt meget vægt på, at vores koncept skal være flot og præsentabelt, men det må ikke koste en arm og et ben.


Vi har pæne, rene lokaler med gode møbler, hvor man sidder godt, mens man venter på, bilen bliver færdig.


På flere mærkeværksteder oplever man, at der er dyre møbler, rigtig store glashuse, malerier på væggene og dyre klinker på gulvene.


Det har vi ikke!


Vi har fokus på det funktionelle og begrænse omkostningerne, og det betyder lave priser.


Færre værkførere giver færre omkostninger på kontoret

Vores struktur på værkførerkontoret er meget mere enkel. Ordre-, tilbuds- og bookingsystem er lavet, så det er hurtigt og enkelt at udarbejde tilbud og booke ordrer ind.


Vi har ikke et hav af standarder, som f.eks. mærkeværkstederne har forpligtet sig til at efterleve. Samtidig har vi ikke et kompliceret garanti-, lager- og kulancesystem, som kræver ekstra bemanding at håndtere.


Skorstensgaard fokuserer kun på det, som giver værdi for vores kunder. Derfor kan vi håndtere langt flere biler pr. værkfører end vores konkollegaer hos mærkeværkstederne, hvilket igen er med til at give lavere omkostninger og dermed lavere priser.


Bestil et tilbud her og se hvor meget du kan spare!


*Der gives ikke prisgaranti på dæk, fælge, montering og udskiftning af hjul.


Værksted med mange kunder til tyske værkstedspriser
Glemt adgangskode?