Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne

Bosch reservedele til moderne biler

Bosch udvikler og producerer reservedele til både værksteder og bilfabrikker. De er specialister inden for området og leverer altid reservedele af højeste kvalitet. 

Skorstensgaard bruger Bosch reservedele


Skorstensgaard er et moderne autoværksted, og vi stiller høje krav til kvaliteten på de reservedele, vi bruger til reparation af din bil. Derfor er det et meget naturligt valg for os at bruge Bosch reservedele. Mærket er kendt for sin innovative teknologi, høje kvalitet og ikke mindst sin pålidelighed. Dette betyder, at selvom vi på Skorstensgaard værkstedet tilbyder billige tyske priser på reparation og service af din bil, så er du stadig garanteret, at kvaliteten på reservedelene er helt i top. 

Moderne værksted til biler i alle aldre


Bosch er helt i front i forhold til innovation af nye elektroniske systemer til alle bilmærker. Derfor er de også en stor leverandør af komponenter og bildele til bilfabrikkerne. Alle reservedelene gennemgår strenge kontroller, før de sendes ud til os.

Et moderne værksted er afhængig af at have de nyeste innovationer til rådighed, for at kunne servicere selv den nyeste bil. Med både kvalitets reservedele og testudstyr fra Bosch, kan vi klare reparationer på alle typer bilmærker.

Fordele for dig som kunde


Når vi bruger reservedele fra Bosch, så sikrer det vores kunder, at de beholder deres fabriksgaranti, når de overholder bilens serviceplan hos Skorstensgaards værksted. Det garanterer vi 100%, ellers betaler vi.

Book tid i dag


Oplev selv kvaliteten og den gode service hos Skorstensgaards autoværksteder. Book tid nu eller bestil et tilbud på din reparation. Du kan booke og bestille tid online hele døgnet, eller ringe til os i vores åbningstider.

Glemt adgangskode?