Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne

Citroën værksted, Volvo værksted, Ford værksted…

Hos Skorstensgaard reparerer og servicerer vi din bil, lige meget om du har en Citroën, Peugeot, Volvo eller Ford. På vores værksted arbejder mekanikere og teknikere, der har ekspertise og erfaring med samtlige bilmærker og årgange.


Citroën på værksted?

Skal din Citroën til service eller har du fået en forsikringsskade? Hos Skorstensgaard har vi 100 % styr på service og reparation af Citroën. Når du afleverer din Citroën på vores værksted, så tager vores mekanikere uddannet til service og reparation af biler fra Citroën sig kærligt af den.


Volvo og Ford kan vi også

Har du en Volvo eller Ford, kan du også trygt sende den på værksted hos os. Vores mekanikere har forstand på alle biler og får løbende opdateret deres viden om de forskellige bilmærker på kurser og i efteruddannelsesforløb.


Alle andre bilmærker klarer vi også

Hvis man skal sige det kort, så gør vores store erfaring og fokus på efteruddannelse os i stand til at reparere alle bilmærker med høj faglighed og stor ekspertise. Derudover bruger vi altid originale Bosch reservedele, hvilket er med til at garantere dig en høj kvalitet på delene til din bil.


Book din Ford eller Citroën ind til service

Er det tid til service, så kan du roligt booke tid til et serviceeftersyn af din Ford, Volvo, Citroën eller hvad du nu måtte køre, hos os. Vi har værksteder i hele landet og står klar til at servicere din bil, så du hurtigt bliver køreklar igen med de rette stempler i servicebogen.

Glemt adgangskode?