OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

CMH Biler i Hobro er blevet til Skorstensgaard

Fra 1. januar 2018 er CMH Biler, som du finder på Smedevej 15 i Hobro, blevet en del af Skorstensgaard-kæden. CMH Biler bliver dermed vores 10. afdeling, og vi glæder os meget til at give alle Hobros borgere bilreparationer og serviceeftersyn til tyske værkstedspriser.


Lars Oppelstrup Møller står i spidsen for Skorstensgaard i Hobro

For rigtig mange af Hobros borgere vil det stadig være et kendt ansigt, der tager imod, når de indskriver bilen på vores autoværksted, da Lars Oppelstrup Møller er afdelingsleder og franchisetager for vores Hobro afdeling.


Og Lars har et godt team af dedikerede og dygtige mekanikere med ombord. Alle er klar til at give Hobros indbyggere den gode helstøbte værkstedsoplevelse, som Skorstensgaard er blevet kendt for i hele Danmark.


Særlige fordele til vores kunder inkl. gratis vejhjælp

Ved at være kunde hos os, får du del i mange gode kundefordele. Bl.a. tilbyder vi folk over 67 år 15% i pensionistrabat, mulighed for lånebil, hvor de første 150 kilometer er gratis og gratis vejhjælp i hele Danmark, når du får udført service hos Skorstensgaard.


Vi dokumenterer alt fra bilen afleveres af dig til den udskrives igen og alle aspekter lige fra tilbudsgivning til faktura gennemgås af dig og vores værkfører. Derfor er der ingen skjulte udgifter forbundet med at benytte Skorstensgaard i Hobro som dit foretrukne bilværksted.


Skulle der dukke noget op i forbindelse med gennemgangen af din bil, som kræver udskiftning af en del, så kontakter vi dig for accept, før den udskiftes. Det er en del af vores faste koncept om gennemsigtighed.


Spar 20-40% på din faktura

Så har du lyst til at spare 20-40% på din bilregning, i forhold til de priser du møder hos mærkeværkstedet, så synes vi, at du skal komme til Skorstensgaard næste gang du skal have bilen på værksted.


En ting er sikkert: Lars er klar til at byde dig velkommen hos Skorstensgaard i Hobro!


Læs mere om Skorstensgaard i Hobro her

Glemt adgangskode?