Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Op til 40% billigere end mærkeværkstederne 

 

Op til 40% billigere end de danske mærkeværksteder er et af vores vigtigste kunde løfter hos skorstensgaard. Nogle gange er vi 10% billigere, andre gange over 40% billigere. Det kan variere fra reparation til reparation. Hvis vi ikke er minimum 20% billigere, anbefaler vi, at du benytter vores 20% Prispres-garanti. Det sikrer at du er garanteret en minimumsbesparelse på 20% i forhold til et mærkeværksted. Læs mere om det her. 

Et uvildigt telemarketing firma har indhentet 504 sammenlignelige tilbud fra 160 repræsentative mærkeværksteder i Danmark.

  • I gennemsnit er Skorstensgaard 36% billigere end mærkeværkstederne på en komplet værkstedsydelse.
  • I 25% tilfælde er besparelsen over 41% på værkstedsydelsen.  
  • Timeprisen er i gennemsnit 40% lavere hos Skorstensgaard end hos mærkeværkstederne (målt ud fra knap 80 mærkeværksteder i Danmark).
  • Besparelsen på reservedele er på hele 30% på de adspurgte reservedele, som typisk er servicedele, bremser, tandrem, vandpumpe mv.
  • Prissammenligning er foretaget af uvildig tredjepart og efterfølgende tjekket af BDO, et af Danmarks største revisionsfirmaer.

 

Uddrag fra prisundersøgelsen

"Vi undersøgte 229 sager dækkende over 504 indhentede tilbud fra mærkeværksteder og fandt at værkstedsydelserne er identiske, for så vidt angår koncernens egne fakturaer/tilbud og de indhentede priser der sammenlignes med i priskontrollen udover i de nedennævnte tilfælde"

"Vi fandt at den gennemsnitlige prisforskel udgør 2.679 kr. svarende til 36,1%"

 

Hvis du vil læse hele rapporten med prisundersøgelsen fra revisonsselskabet BDO, så kan du dykke ned i den her.

  

Et godt råd når du vil sammenligne tilbud

Når man indhenter tilbud på værkstedsydelser, skal man altid få et skriftligt tilbud der er delt op i arbejdsløn og reservedele (med alle reservedelene noteret hvert for sig eks. Oliefilter, Luftfilter, Motorolie mv.) Således kan du lettest sammenligne de indhentede tilbud med hinanden. Der er tit forskel på hvad et tilbud indeholder. Vi oplever ofte at mærkeværksteder ved første øjekast synes billigere end de frie værksteder. Det er oftest fordi de 2 tilbud ikke er sammenlignelige og ikke indeholder samme ydelser. Derfor er et udspecificeret tilbud meget vigtigt når der sammenlignes priser.