Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Vi matcher Tyske Værkstedspriser

 

Med udgangspunkt i 131 af af Skorstensgaards fakturaer og tilbud har et uvildigt telemarketing firma indhentet 229 sammenlignelige tilbud fra repræsentative mærkeværksteder i Tyskland maks. 50 km fra grænsen. Prissammenligningen viser at Skorstensgaard ikke kun matcher tyske priser, men rent faktisk er lidt billigere end tyske værksteder.

Der er selvfølgelig tale om en undersøgelse af sammenlignelige værkstedsydelser med fabriksgodkendte reservedele, og her er undersøgelsens konklusioner:

  • Prissammenligningen viser, at Skorstensgaard i gennemsnit er 21% billigere og dermed går markant under tyske værkstedspriser.
  • I flere end 95% af sammenligningerne er Skorstensgaards pris på niveau med de tyske værksteder eller lavere.
  • I blot ni tilfælde er den tyske værkstedspris lavere end Skorstensgaards og i ingen tilfælde med mere end 6%.
  • Som en kontrol af metode og resultat har Danmarks fjerdestørste revisionshus BDO kontrolleret undersøgelsen og fundet den i orden.

 

Et godt råd når du vil sammenligne tilbud

Når man indhenter tilbud på værkstedsydelser, skal man altid få et skriftligt tilbud der er delt op i arbejdsløn og reservedele (med alle reservedelene noteret hvert for sig eks. Oliefilter, Luftfilter, Motorolie mv.) Således kan du lettest sammenligne de indhentede tilbud med hinanden. Der er tit forskel på hvad et tilbud indeholder. Vi oplever ofte at mærkeværksteder ved første øjekast synes billigere end de frie værksteder. Det er oftest fordi de 2 tilbud ikke er sammenlignelige og ikke indeholder samme ydelser. Derfor er et udspecificeret tilbud meget vigtigt når der sammenlignes priser.  

 

Du kan se alle priser og læse den fulde prissammenligning her