Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne

Falck bonusværksted hos Skorstensgaard


Skorstensgaards autoværksteder er nu også blevet Falck Bonusværksted. Det betyder at du kan optjene bonus på dine værkstedsbesøg hos Skorstensgaard.


Strenge kvalitetskrav for bonusværksteder

For at blive optaget som bonusværksted hos Falck, skal værkstedet opfylde en række adgangskriterier og strenge kvalitetskrav.


Disse krav stilles, for at du trygt kan aflevere din bil på vores professionelle værksteder med visheden om at du hos Skorstensgaards værksteder får den bedste service, til billige tyske værkstedspriser.


Bonusværksted hos Skorstensgaard giver fordele

Når du benytter Skorstensgaard som dit Falck bonusværksted, kan du optjene 10% i bonus* på dine værkstedsbesøg. Samtidig tilbyder vi dig en gratis lånebil, hvis en reparation skulle tage længere end 4 timer.


Det er ikke muligt at kombinere Falcks bonus med Skorstensgaards rabatter. Det betyder at du ikke kan få 10% rabat hos Skorstensgaard, samtidig med du opsparer 10% bonus hos Falck.


Du kan læse meget mere om fordelene ved at benytte Skorstensgaard som dit bonusværksted


Gratis hjulskifte og 3 års garanti

Du har mulighed for at få gratis hjulskifte, når du benytter Skorstensgaard som dit Falck bonusværksted, og samtidig får du 3 års garanti på reparationer og nye dele.


Stolte af kvalitetsstempel

Vi er meget stolte af at vi har fået Falcks kvalitetsstempel, som bonusværksted. Der følges løbende op på vores kvalitet og det er derfor ikke selvskrevet at et værksted er bonusværksted for Falck.


Uanset om du bruger Skorstensgaard som bonusværksted eller om du benytter vores værksteder uden at være Falck medlem, så sørger vi altid for at du får den samme høje kvalitet til priser der ligger 20-40% under de autoriserede mærkeværksteder.


Samme høje kvalitet som hos mærkeværkstedet

Hos Skorstensgaard har vi billige priser, men det betyder ikke at du går på kompromis med kvaliteten - tværtimod. Vores kvalitet og vores service ligger på samme høje niveau som hos det autoriserede mærkeværksted. 

Vores konstante fokus på effektivitet og kvalitet, gør at vi kan tilbyde de lave tyske værkstedspriser og samtidig har vi altid vores kunder i fokus, således at vi sætter barren højt for vores kundeservice.


Book tid hos Skorstensgaard, nu også dit Falck bonusværksted.


SKG-Logo-Falck-bonus-værksted


*bonus afregnes og opspares hos Falck og kan ikke kombineres med rabatter hos Skorstensgaard.


Glemt adgangskode?