Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne


Værksted med FDM medlemsrabat på 12%

På alle vores værksteder får du hele 12% i FDM medlemsrabat* på hele fakturaen, uanset om det er service, reparation eller hjulskift. Vi udfører alle typer af service og reparationer på alle bilmærker - uanset årgang eller model.


Solidt værksted samarbejder med FDM

Vores dygtige medarbejdere har indtil videre håndteret mere end 156.000 autoreparationer og serviceeftersyn, i vores 9 afdelinger. Det betyder at vi har specialister til lige netop dit bilmærke og årgang. 

Vores kunders tillid er vigtig for os og vi arbejder målrettet på at alle kunder på værkstedet er 100% tilfredse, derfor glæder vi os meget over samarbejdet med FDM. 


Værkstedsbesøg med særlig høj rabat

Som FDM medlem får du en særlig høj rabat i forhold til de øvrige fordelsværksteder, når du besøger Skorstensgaards værksteder, nemlig 12 % på hele fakturaen*.

Vi har hos Skorstensgaard en unik holdning til prisen. Det skal være både billigt og samtidig en god oplevelse at besøge vores autoværksteder. Uanset om du skal have lavet service, bremser eller have skiftet olie, garanterer vi at vores priser er 20-40% billigere end mærkeværkstederne. 

  • Vi kan tilbyde de billige priser fordi vi på flere parametre er anderledes tilrettelagt end andre værksteder;
  • Vi skal “tjene” mindre per bil, men holde et højt og effektivt flow.
  • Vi har ingen designermøbler, dyre malerier eller store glasfacader på de dyre adresser.

Vi koncentrerer os om det vi er rigtig gode til - at lave biler!


Tyske værkstedspriser og mange kundefordele

Vores værksteder reparerer og servicerer din bil til samme priser som hos autoriserede værksteder i Tyskland. Får du eksempelvis et tilbud fra Autozentrum eller Bauer, som begge er autoriserede værksteder i Flensborg, garanterer vi, at vi matcher priser på deres ydelser, når du kommer med et skriftligt udspecificeret tilbud. 

Vi tilbyder også flere kundefordele, for eksempel;

  • 100% fabriksgaranti ellers betaler vi 
  • Mobilitets service som på mærkeværkstederne
  • Lånebil med i prisen og inkl. 150 km.
  • Altid tilbud før vi laver din bil så du kender omkostningerne
  • Over 150.000 reparationer gør os til specialister i alle bilmærker 

 

Få skriftligt tilbud med det samme

Bestil nemt og hurtigt et skriftligt tilbud online her på hjemmesiden eller book din tid på værkstedet. Husk at medbringe dit FDM medlemskort, så fratrækker vi din medlemsrabat* med det samme. Er du ikke medlem af FDM endnu, kan du melde dig ind på blivmedlem.fdm.dk


* Medlemsrabatten kan ikke kombineres med øvrige rabatter og tilbud