OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Chevrolet værksted i Hobro

Trænger din Chevrolet til service eller skal den repareres? Så bestil tid hos vores værksted i Hobro. Her får du tyske værkstedspriser og kvalitetsarbejde.


Ved at benytte Skorstensgaard i Hobro som dit foretrukne værksted får du priser, der er op til 40% billigere end det autoriserede Chevrolet værksted, uanset om det drejer sig om olieskift, bremsetjek, tandremsskift, serviceeftersyn eller noget helt femte.


Vi har diagnoseudstyret til at fejlsøge og erfaring og viden om Chevrolet til at udføre alle tænkelige reparationer på din bil.


Gennemsigtighed i arbejdet

Gennemsigtighed er et gennemgående tema hos Skorstensgaard. Hos os ved du præcis, hvad din regning bliver. Vi udfærdiger altid tilbud på skrift og gennemgår arbejdsplanen med dig, når du afleverer din Chevrolet.


Nogle gange kan der i løbet af et eftersyn opstå behov for at skifte en reservedel på din bil. Og sker det hos os, så bliver du kontaktet med en pris på dette. Og vi foretager ikke udskiftningen, før vi har fået accept fra dig.


Det betyder samtidig, at der ikke er nogen overraskelser på fakturaen, når du henter din bil igen.


Få tilbud på service af Chevrolet

Mange fordele ved at være kunde hos Skorstensgaard i Hobro

Ved at være kunde hos Skorstensgaard i Hobro får du adgang til en masse gode fordele. En af dem er vores mobilitetsservice, som er et andet udtryk for vejhjælp.


Det vil sige, at når du får foretaget service efter Chevrolet-fabrikkens forskrifter på vores værksted i Hobro, så har du gratis vejhjælp i hele Danmark.


Vejhjælpen dækker bl.a. trafikskade, driftsstop og indbrud i bilen og din bil bliver transporteret til nærmeste Skorstensgaard værksted. Har du behov for en lånebil, er der også mulighed for dette.


Bestil tid til service på din Chevrolet

Er det tid til at få tjekket din bil, så kan du lynhurtigt bestille tid til service her på hjemmesiden. Du kan også bede om at få tilsendt et tilbud.


Har du spørgsmål vedrørende reparation eller service af din Chevrolet, så er vores værkfører klar til at modtage og svare på din e-mail eller dit telefonopkald. Alle henvendelser besvares senest 48 timer efter modtagelse på hverdage.


Bestil tid til din Chevrolet


Glemt adgangskode?