OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit værksted til din Mitsubishi i Hobro

Skal du have foretaget et serviceeftersyn på din Mitsubishi, så skulle du tage at prøve Skorstensgaard i Hobro.


Hos os er kvaliteten i top, mens prisen er op til 40% billigere end mærkeværkstedet.


Det er vores koncept med Tyske Værkstedspriser, som giver dig gode besparelser sammen med en god værkstedsoplevelse


Prisgaranti vs mærkeværkstederne

Skorstensgaard garanterer priserne, men skulle det alligevel lykkes dig at få et skriftligt, udspecificeret tilbud fra det autoriserede, lokale Mitsubishi værksted, som er billigere end vores og indeholder originale reservedele, så ikke blot matcher vi det. Vi giver dig 20% rabat oven i!


Og kommer du med et skriftligt, udspecificeret tilbud fra Mitsubishi værkstedet i Tyskland, så matcher vi naturligvis dén pris uden at tøve.


Vores værksted i Hobro håndterer alle slags service og reparationer af Mitsubishi biler uanset model og årgang, og vi gør det med minimum samme høje kvalitetsniveau, som du kender det fra mærkeværkstedet.


Tilbud på service? Ja tak


Behold din bils fabriksgaranti

Får du lavet service på vores værksted i Hobro ifølge Mitsubishis egne forskrifter, så garanterer vi at din fabriksgaranti forbliver intakt. 


Bibeholdelse af fabriksgarantien er en af vores mange, gode kundefordele, og det betyder samtidig at skulle du få afvist en garantisag på grund af arbejde, som vi har udført, så laver vi reparationen på et af vores værksteder uden beregning for dig.


Løbende uddannelse af vores medarbejdere

For at vi kan tilbyde den bedste service, reparation og rådgivning vedrørende Mitsubishi biler, så er det vigtigt at mekanikere og værkførere løbende opdateres vedrørende fabrikkens tiltag, og netop dette er et vigtigt punkt for Skorstensgaard. Også i Hobro-afdelingen.


Ydermere er det vigtigt, at vores folk har adgang til opdateret testudstyr og kvalitetsgodkendt værktøj, og netop dette bruger vi mange ressourcer på.


Mange kundefordele

Du finder alle vores kundefordele i kolonnen til højre her på siden, men vi synes alligevel at det er værd at nævne at vi yder rabat til folk der er fyldt 65 år og folk som er medlem af FDM.


Desuden har du mulighed for at få gratis vejhjælp i Danmark og med et Skorstensgaard servicekort kan du udsætte betaling af din regning i op til 60 dage.


Prøv Skorstensgaard i Hobro

At booke tid eller bede om et tilbud på service eller reparation er nemt og hurtigt på vores hjemmeside. Du får svar inden for 48 timer på hverdage.


Har du behov for at tale med vores værkfører vedrørende din Mitsubishi, så er du naturligvis velkommen til at ringe eller sende en e-mail. Vi glæder os til at hjælpe dig.


Book værkstedstid her


Glemt adgangskode?