Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

op til 40% billigere end mærkeværkstederne

Skorstensgaard holder åbent på alle værksteder

 

Vi tager naturligvis Corona-situationen yderst alvorligt, men holder fortsat åbent på samtlige værksteder. Vi har sang gang i en række forskellige procedurer, så det fortsat er trygt at aflevere og hente din bil hos os.

Hos Skorstensgaard holder vi et skarpt øje med udviklingen omkring Covid-19 og Corona-virussen i Danmark - og der må ikke herske tvivl om, at vi tager situationen meget alvorligt.

<<< Se kort video om Corona!

Vi holder fortsat åbent i samtlige Skorstensgaard-værksteder - men der er indført en række forholdsregler, så det fortsat er trygt og sikkert både at aflevere og hente bilen hos os.
En af de markante ændringer er, at vi kommer til at holde afstand til vores kunder.
Der er lavet særlige afmærkninger i afdelingerne, som kunderne skal holde sig indenfor.

Betjening uden fysisk kontakt

Det skal sikre, at vi kan fortsætte betjeningen uden at have fysisk kontakt med kunderne.
Hvad angår selve bilerne, så har vi hos Skorstensgaard for længst iværksat en proces, hvor samtlige kundenøgler, rat, gearstang og håndbremse samt øvrige relevante knapper og områder bliver aftørret med sprit - både før og efter reparation.
Samtlige mekanikere er instrueret i at bruge gummihandsker, hvilket sikrer, at der ikke er fysisk kontakt med den konkrete bil.

Aflevér bilnøglen i særlig boks

Når bilen indleveres til værkstedet, så kan nøglen afleveres i det særlige nøgle-indkast, som er behørigt afmærket i nærheden af indgangsdøren - lige uden for hver afdeling.

Sørg for at betale via MobilePay

Når bilen skal hentes efter endt service eller reparation, kan det ske ved at kunden bruger ekstranøglen. I den situation har vi så lagt den oprindelige nøgle inde i bilen.
Alternativt kan bilnøgle og faktura hentes på disken i indskrivningen, uden at der er fysisk kontakt mellem kunde og personale.

<<< Se kort video om Corona!

Det skal være så trygt som muligt

Der må ikke herske tvivl om, at den øjeblikkelige situation er ekstraordinær - og at der konstant sker udvikling på Corona-området.
Hos Skorstensgaard følger vi naturligvis et meget skarpt øje med udmeldingerne fra regering og Folketing, ligesom vi hele tiden tager bestik af forholdene i vores afdelinger.
Vi opfordrer kraftigt til, at du kontakter os via mail, såfremt der er spørgsmål. Du finder alle kontaktoplysninger her - så finder du blot den nærmeste afdeling.

Spørgsmål om Corona - her er nyttige links

Vi har lavet en række korte filmindslag, som kaster endnu mere lys over vores forskellige procedurer -

dem kan du finde her dem kan du finde her

Skulle du have spørgsmål vedrørende Corona-situationen i forhold til Skorstensgaard-værkstederne, så er du mere end velkommen

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Har du generelle spørgsmål om Corona og Covid-19, så anbefaler vi, at du klikker på Sundhedsstyrelsens særlige side.


Du kan også læse mere om den aktuelle situation på WHO's hjemmeside. Følg med i de seneste nyheder fra DR.DK omkring Corona og Covid-19 her.