Høj kvalitet som på mærkeværkstedet - med garanti

Her på siden kan du læse hvordan vores kvalitet bliver bedømt af anerkendte danske værkstedskontrollører.

Vi har altid tre års garanti på reservedele - og benytter kun OE-godkendte kvalitets reservedele fra anerkendte leverandører. Du kan læse mere om vores reservedele her.

Derudover giver vi 5 års garanti på skadereparationer, hvilket nok er Danmarks længste garanti på skadereparation. Har du ris eller ros til vores kvalitet, hører vi altid meget gerne fra dig. Du kan skrive til os her.

3 års garanti på alle reservedele
5 års garanti på skadereparationer

Skorstensgaards kvalitet er lige så god som på mærkeværkstedet

Hos Skorstensgaard får bilejere samme kvalitet som på et mærkeværksted. Det fastslår Teknologisk Institut ud fra 342 gennemførte kontroller hvor Skorstensgaards værkstedsrapporter præsterer samme 0-fejl kontroller som 365 rapporter fra mærkeværkstederne.

Under de uanmeldte kontroller udtages en tilfældig bil. Teknologisk Institut gennemgår den for det arbejde der er udført på bilen - om alle fejl er fundet og om fejlene er korrekte, samt om mekanikeren har udfyldt servicetjekskemaerne korrekt.

Med Teknologisk Instituts uanmeldte stikprøvekontroller har vores værksteder konstant fokus på grundighed og perfektion.

NPS: mærkeværksteder vs. Skorstensgaard

Net Promoter Score, også kaldet NPS, beregnes ud fra spørgsmålet; ”hvor sansynligt er det at du vil anbefale xxx til andre?”. Procentdelen af detractors (kritikere) trækkes fra procentdelen af promoters (ambassadører), og sådan får man resultatet af NPS score mellem -100 og 100. Vi har sammenlignet Brancheindex Danmarks NPS undersøgelse for autobranchen 2022 med Relationmonitors løbende NPS score for Skorstensgaard, og til højre kan du se resultatet.

Men hvad er egentlig en god NPS-score? I betragtning af det tilgængelige interval fra -100 til +100 vil enhver score over 0 læses som ”god”, fordi det indikerer, at en virksomhed har flere ambassadører end kritikere.

Du kan se hele NPS oversigten for mærkeværksteder her

"Fremragende" anmeldelser på Trustpilot

På Trustpilot anmelder bilejerne uopfordret Skorstensgaard løbende. Vi er meget taknemmelige over at bilejeren tager sig tid til at dele ros på Trustpilot for noget så banalt som et autoværksted.

Vi er også taknemmelige for ris, altså når en bilejer fortæller hvis de har haft en uheldig oplevelse hos os. Vi er desværre ikke fejlfri selvom vi prøver på det og kun ved at dele det med os får vi mulighed for at række ud og forbedre, og foretage de tilretninger der skal til for at vi kan blive et endnu bedre værksted.

Du kan gå på jagt blandt de mange Skorstensgaard anmeldelser her. Og du er altid velkommen til at vurdere os efter din oplevelse med os.

FDM kvalitets- og værkstedskontrol

Foruden Teknologisk Instituts kvalitetskontrol er vores værksteder i gang med at gennemgå FDM’s certificering for i løbet af Q2 2022 at kunne modtage FDM's uanmeldte kvalitetskontroller med karakterbedømmelse og smiley anordning.

FDM’s værkstedskontrol vil som tillæg til den månedlige kontrol fra Teknologisk Institut yderligere understrege at Skorstensgaard prioriterer kvalitet højt for både medarbejdere og bilejere.