100% fabriksgaranti og gyldigt stempel i servicebogen

Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

KONKURRENCEBETINGELSER 

 

1: Om konkurrencen og arrangører

Konkurrencen løber fra den 25. marts 2021 til den 29. april 2021. Konkurrencen arrangeres og udbydes af Skorstensgaard Danmark A/S, Trianglen 13, 6000 Kolding, CVR-nr. 32290264 (herefter ”Skorstensgaard”).

 

2: Hvem kan deltage?

Konkurrencen er åben for alle personer over 18 år, som har været kunde på et Skorstensgaard værksted og som deltager i Skorstensgaard kendskabsanalyse 2021 via eget personligt link udsendt på e-mail. Personer ansat hos Skorstensgaard Danmark A/S eller ved et Skorstensgaard værksted, kan ikke deltage i konkurrencen.

Betingelserne for at deltage i konkurrencen herudover angivet under punkt 3 og 4 nedenfor. Skorstensgaard forbeholder sig retten til at kontrollere at en deltager opfylder konkurrencebetingelserne.

 

3: Hvordan deltager man?

Du deltager ved at oplyse din e-mailadresse efter at have besvaret spørgsmålene i Skorstensgaard tilfredshedsundersøgelse 2021, der gennemføres i perioden fra den 25. marts 2021 til den 29. april 2021.  

 

4: Vilkår

For at deltage i konkurrencen, skal du oplyse din e-mailadresse. Din e-mailadresse anvendes alene i relation til konkurrencen. Du kan alene deltage én gang i konkurrencen. Ved forsøg på at opnå flere lodder i konkurrencen, kan Skorstensgaard diskvalificere dig fra konkurrencen.

 

5: Præmier og præmieudtrækning

Der udtrækkes følgende præmie: 
Rejsegavekort på 10.000 kr. til SPIES

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andet.

Vinderne af konkurrencen udtrækkes tilfældigt. Du deltager i konkurrencen med ét lod, når du har besvaret spørgsmålene til tilfredshedsundersøgelsen og angivet din e-mailadresse som bekræftelse på, at du vil deltage i konkurrencen. Du kan kun deltage én gang i konkurrencen. Din samlede vinderchance afhænger dermed af det samlede antal deltagere i konkurrencen.

Vinderne udtrækkes den 30. april og bliver kontaktet direkte på den afgivne e-mailadresse umiddelbart efter præmieudtrækningen. Udtrækningen er ikke offentlig tilgængelig. Vindernes navn eller andre personoplysninger vil ikke blive offentliggjort uden deres samtykke. Præmien på rejsegavekortet fremsendes på den afgivne e-mailadresse.

Gavekortet er gyldigt i 3 år regnet fra Skorstensgaards købsdato for gavekortet. For anvendelsen af gavekortet gælder SPIES’s almindelige vilkår, som er tilgængelige på https://www.spies.dk/rejsegavekort/vilkar. Er gavekortet ikke anvendt inden udløb af gyldighedsperioden, bortfalder gavekortet. Der udtrækkes ikke en alternativ vinder.

Når rejsegavekortet konverteres til en konkret rejse, gælder SPIES’ almindelige betingelser for køb af rejse.

 

6: Behandling af personoplysninger i forbindelse med konkurrencen

Skorstensgaard bruger din oplyste e-mailadresse med det formål at lade dig indgå i konkurrencen samt at kontakte dig, hvis du udtrækkes som vinder i konkurrencen. Behandlingen sker på baggrund af databeskyttelsesforordningen art. 6, stk. 1, litra f (interesseafvejningsreglen), idet Skorstensgaard har en legitim interesse i at kunne opfylde formålet med behandlingen af dine oplysninger.

Skorstensgaard opbevarer oplysningerne om dig i indeværende år samt de 5 efterfølgende år, når du udtrækkes som vinder i konkurrencen. Dette gør vi af dokumentationsmæssige hensyn. Udtrækkes du ikke som vinder, slettes din e-mailadresse umiddelbart efter vinderen er udtrukket. Du skal være opmærksom på, at hvis vi har din e-mailadresse i anden henseende, så omfatter sletning ikke din e-mailadresse generelt set, men alene i forhold til din afgivelse af oplysningen for at deltage i konkurrencen.

Som registreret person har du ret til at anmode Skorstensgaard (som er den dataansvarlige) om indsigt i og berigtigelse eller sletning af personoplysninger om dig eller anmode om begrænsning af behandlingen vedrørende oplysningerne om dig. Du har også ret til at gøre indsigelse mod behandlingen.

 

7: Spørgsmål eller klager

Har du spørgsmål, kommentarer eller ønsker du at klage over konkurrencen eller vores behandling af dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Klager over konkurrencen, herunder markedsføringen, kan også rettes til Forbrugerombudsmanden på https://www.forbrugerombudsmanden.dk/kontakt/spoergmaal-eller-klage/

Klager over behandling af dine personoplysninger kan også rettes til Datatilsynet. Se kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.