Vi giver 3 års garanti på alle reservedele

Hos Skorstensgaard tilbyder vi tre års garanti på reservedele - og vi benytter kun godkendte kvalitets reservedele fra anerkendte leverandører, derfor har vi ingen problemer med at give garanti

Sådan foregår det

100% fabriksgaranti ved Service efter servicebogen - ellers betaler Skorstensgaard

Når du henvender dig til os med en nyere bil anbefaler vi altid service til din bil efter bogen (altså efter bilfabrikkens forskrifter). Hvis bilen er over 8 år gammel kan du vælge et service efter Skorstensgaards eget servicetjekskema. Men vil du beholde fabriksgarantien 100% og ønsker du at få mobilitetsservice U/B, er det et Service efter Bogen du skal vælge.

På dit tilbud, din ordrebekræftelse og din faktura fremgår det, at din bil modtager et SERVICEEFTERSYN IFØLGE FABRIKKENS FORSKRIFTER. Du får et Skorstensgaard stempel i din servicebog, og når du modtager din bil, har vi lagt det udførte servicetjekskema ifølge fabrikkens forskrifter på forsædet sammen med din servicebog. Dette er din dokumentation for, at service er udført ifølge fabrikkens forskrifter, og det bør du gemme.

Det er et krav, at der benyttes reservedele af original kvalitet som er godkendt af bilfabrikken, når fabriksgarantien skal bevares. Vi benytter derfor udelukkende reservedele, der er godkendt af bilfabrikken og af original kvalitet , uanset om vi servicerer efter eget servicetjekskema eller efter bilfabrikkens forskrifter.

Vores reservedele er af original kvalitet og de leveres af den Danmarks største grossist reservedelsleverandør, FTZ.

For at opretholde reservedelsgarantien på 3 år, er det en forudsætning at bilen serviceres korrekt, ifølge bilens forskrifter og at der bliver brugt de korrekte væsker, som er godkendt til bilen, herunder olie, kølervæske, A/C kølemiddel og bremsevæske mv. På ældre biler vil et Skorstensgaard service 10+ også sikre reservedelsgarantien.

 

Der er ikke mange der ved, at flere originalreservedele til bilfabrikkerne og mærkeværkstederne, bliver produceret og fremstillet af samme producenter som leverer reservedele til Skorstensgaard gennem FTZ. Det kan du læse mere om i denne rapport.

 

OE reservedele står for Original Equipment

OE reservedele er fremstillet efter bilfabrikantens specifikationer. De leveres fra Danmarks største reservedelsleverandør FTZ, der distribuerer dele fra blandt andet Bosch, Continental, Valeo, Varta, Philips, Hella, SKF og Siemens, til en bred vifte af danske mærkeværksteder.

OE-forkortelsen står for "Original Equipment". Ved brug af OE reservedele sikrer vi at kriterierne for at du kan beholde fabriksgarantien opfyldes.

Husk altid at spørge til længden af reservedelsgarantien, når du indhenter tilbud fra forskellige værksteder. På mange originale dele er der for eksempel ofte kun 1 års garanti.

 

Få et gratis tilbud på service her

 

Vi bruger kvalitetsreservedele fra Bosch

Skorstensgaard stiller høje krav til kvaliteten på de reservedele, vi bruger til reparation af din bil. Derfor benytter vi ofte reservedele fra Bosch.

Bosch udvikler og producerer komponenter og bildele til både værksteder og bilfabrikker og er helt i front i forhold til innovation af nye elektroniske systemer.

De er specialister i at levere reservedele af højeste kvalitet og alle reservedelene gennemgår strenge kontroller, før de sendes ud fra fabrikken.

 

Reservedele fra Bosch