Tilbage til menu
 • Privat
 • Erhverv
 • Service med fabriksgaranti
 • Service til ældre biler
 • Bremser
 • Motor og gearkasse
 • Dæk og Fælge
 • Ruder og viskere
 • A/C og Klimaanlæg
 • Batteri og strøm
 • Motorfejl og Fejllamper
 • Udstødningssystem
OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE
Reservedele
Vi samarbejder med Bosch om både reservedele og testudstyr. Det betyder bl.a. vi giver 3 års reservedelsgaranti. Læs mere her

Frit autoværksted i Næstved

Jeg hedder Michael Dahl og jeg glæder mig til at give dig og din bil en fantastisk oplevelse. Skorstensgaard i Næstved udfører serviceeftersyn og reparationer på alle bilmærker, og vi har kort ventetid,  så du kan få din bil på værksted ,når behovet opstår.


Vores koncept ”Tyske Værkstedspriser” betyder, at du får priser, som er op til 40% billigere end mærkeværkstederne, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti. Udover de tyske priser, sætter vi en kæmpe ære i, at kunne tilbyde en fantastisk  kundeservice, og mekanikerarbejde i topklasse.  


Du kan bestille tid på værkstedet her på siden eller bede om at få et tilbud på service eller reparation af din bil. Alle tilbud fra Skorstensgaard er gratis og uforpligtende, og har du spørgsmål til os, er du meget velkommen til at kontakte os via e mail eller telefon, ligesom du også kan komme forbi værkstedet og hilse på os.


”Mit mål er at give dig den bedste og billigste værkstedsoplevelse, når du vælger Skorstensgaard i Næstved.”


Michael Dahl, regionschef, Skorstensgaard

Læs mere om Næstved Læs mindre om Næstved

Om Skorstensgaard i Næstved

Når du benytter Skorstensgaard i Næstved, mødes du af dygtige medarbejdere, som indskriver din bil. Det er også her, det aftales, hvad der skal laves på din bil, og du får aftalen tilsendt på email. Det betyder samtidig, at du fra start har prisen for dit værkstedsbesøg på skrift. Herfra overgår din bil til vores automekanikere på værkstedet.


Vores Næstved afdeling står klar til at foretage serviceeftersyn eller reparation på din bil uanset mærke og årgang.


Er din bil stadig i fabriksgarantiperioden, så bibeholder du denne garanti med 100% sikkerhed ved at vælge service efter bilfabrikkens forskrifter. Ellers betaler vi! Og du får selvfølgelig et godkendt stempel i din bils servicebog.

Billigere end mærkeværkstedet? Ja, op til 40%

Vores mål er at give dig en fantastisk værkstedsoplevelse. Hvordan? Ved at give dig arbejde i høj kvalitet til priser, som er op til 40% billigere end dit mærkeværksted i Næstved.


Det er vores soleklare holdning, at et besøg på et bilværksted ikke skal koste mere end højst nødvendigt uden at gå på kompromis med arbejdets kvalitet.


Vil du have et 100% gratis og uforpligtende tilbud fra Skorstensgaard i Næstved, skal du blot bede om det her på siden. Du får svar inden for 48 timer på hverdage.

Dygtige mekanikere på vores hold i Næstved

Holdet af mekanikere, teknikere, værkførere m.fl. kender Næstved rigtig godt. Det synes vi er vigtigt, også selvom du muligvis ikke lige bemærker det, når du taler med os.


Samtidig er kendskabet til de forskellige bilmærker og -modeller rigtig højt. Det er en nødvendighed for at vi kan reparere, servicere og rådgive dig bedst muligt.


Vi ved også at udviklingen i bilbranchen går stærkt i disse år. Derfor er det også vigtigt at holde vores dygtige medarbejdere opdateret løbende, så vi altid er i stand til at servicere dig og din bil ud fra bilfabrikkernes forskrifter, ligesom vi hos Skorstensgaard også ønsker at arbejde både korrekt og effektivt på din bil.

Masser af kundefordele

Når du er kunde ved Skorstensgaard, får du også mulighed for at benytte vores mange gode kundefordele.


I vores kundefordelsprogram finder du bl.a. 100% fabriksgaranti, mobilitetsservice, gode rabatordninger og med Skorstensgaard Servicekort har du mulighed for at udskyde betaling af din værkstedsregning i op til 60 dage.


Du kan også downloade vores app og derved have din bils værkstedshistorik lige ved hånden. Eller oprette dig i det vi kalder ”Mit værksted” her på hjemmesiden.

Find vej til Skorstensgaard i Næstved

Du finder vores værksted i Næstved i den sydlige del af byen i krydset ved Vordingborgvej og Gavnøvej. Indkørsel til Skorstensgaard er på Gavnøvej.


Skal du videre med offentlig transport når du har afleveret din bil, er mulighederne gode, da bybus 601, 604 og 608 stopper tæt på adressen.


Afleverer du din bil udenfor vores normale åbningstid, kan du trygt lægge nøglen i vores nøgleboks, som er placeret på porten til matriklen mærket “Nøgle dropbox”, lige ved siden af postkassen.

Erfarne automekanikere på værkstedet i Næstved

Skorstensgaard i Næstved foretager serviceeftersyn og reparation på alle biler uanset bilens mærke, model og årgang.


Derfor skal du være velkommen hos os uanset om din bil er fra Sverige, Tyskland, Frankrig eller et helt fjerde land. Vi er klar til at udføre det nødvendige arbejde.


Skorstensgaard i Næstved byder dig varmt velkommen og glæder sig til at se dig og din bil på værkstedet.

Glemt adgangskode?