Frit autoværksted i Næstved

Jeg hedder Brian Christensen, og jeg er afdelingschef for Skorstensgaard i Næstved. Jeg glæder mig til at give dig og din bil en fantastisk værkstedsoplevelse. Skorstensgaard i Næstved udfører serviceeftersyn og reparationer på alle bilmærker, og vi har kort ventetid, så du kan få din bil på værksted, når behovet opstår.

”Mit mål er at give dig den bedste og billigste værkstedsoplevelse, når du vælger Skorstensgaard i Næstved.”

Har du ikke benyttet vores værksted før, så skulle du tage at prøve det nu, for vi har en klar ambition om at give dig en lavere regning end den du får på et mærkeværksted, og så har du samtidig gyldigt stempel i servicebogen, og mulighed for gratis vehjælp, lånebil og 100% fabriksgaranti. Benyt dig af vores 20% PrisPres, hvor du er garanteret en 20% besparelse på dit tilbud fra mærkeværkstedet. Udover lavere priser, sætter vi en kæmpe ære i, at kunne tilbyde en fantastisk kundeservice samt mekanikerarbejde i topklasse.  

Du kan bestille tid på værkstedet her på siden, eller bede om at få et tilbud på service eller reparation af din bil tilsendt. Samtlige tilbud fra Skorstensgaard er gratis og uforpligtende. Skal bilen diagnosticeres for fejl opkræves der almindelig timeløn. Har du spørgsmål til os, er du meget velkommen til at kontakte os via e mail eller telefon, ligesom du også kan komme forbi værkstedet og hilse på os.

Brian Christensen, afdelingschef, Skorstensgaard Næstved

 

Læs mere om Næstved

Skorstensgaard Næstved

Gavnøvej 1 4700 Næstved +45 7370 9218 naestved@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man - Tors: 7.30 - 16.30
Fredag: 7.30 - 15.30
værksted
Man - Tors: 8.00 - 16.00
Fredag: 7.30 - 15.00

Om Skorstensgaard i Næstved

Når du benytter Skorstensgaard i Næstved, mødes du af dygtige medarbejdere, som indskriver din bil. Det er også her, det aftales, hvad der skal laves på din bil, og du får aftalen tilsendt på email. Det betyder samtidig, at du fra start har prisen for dit værkstedsbesøg på skrift. Herfra overgår din bil til vores automekanikere på værkstedet.

Vores Næstved afdeling står klar til at foretage serviceeftersyn eller reparation på din bil uanset mærke og årgang.

Er din bil stadig i fabriksgarantiperioden, så bibeholder du denne garanti med 100% sikkerhed ved at vælge service efter bilfabrikkens forskrifter. Ellers betaler vi! Og du får selvfølgelig et godkendt stempel i din bils servicebog.

Få et tilbud og se hvor meget du kan spare på regningen

Vores mål er at give dig en fantastisk værkstedsoplevelse. Hvordan gør vi det? Det gør vi ved at give dig arbejde i god kvalitet der Matcher Tyske Værkstedspriser eller ved at garantere dig 20% PrisPres på dit tilbud fra et mærkeværksted.

Det er vores soleklare holdning, at et besøg på et bilværksted ikke skal koste mere end højst nødvendigt, uden at der bliver gået på kompromis med arbejdets kvalitet.

Vil du have et 100% gratis og uforpligtende tilbud fra Skorstensgaard i Næstved, skal du blot bede om det her på siden. Du får svar inden for 48 timer på hverdage.

Dygtige mekanikere på vores hold i Næstved

Holdet af mekanikere, teknikere, værkførere m.fl. kender Næstved rigtig godt. Det synes vi er vigtigt, også selvom du muligvis ikke lige bemærker det, når du taler med os.

Samtidig er kendskabet til de forskellige bilmærker og -modeller rigtig højt. Det er en nødvendighed, for at vi kan reparere, servicere og rådgive dig bedst muligt.

Vi ved også at udviklingen i bilbranchen går stærkt i disse år. Derfor er det også vigtigt at holde vores dygtige medarbejdere løbende opdateret, så vi altid er i stand til at servicere dig og din bil ud fra bilfabrikkernes forskrifter, ligesom vi hos Skorstensgaard også ønsker at arbejde både korrekt og effektivt på din bil.

Find vej til Skorstensgaard i Næstved

Du finder vores værksted i Næstved i den sydlige del af byen i krydset ved Vordingborgvej og Gavnøvej. Indkørsel til Skorstensgaard er på Gavnøvej.

Skal du videre med offentlig transport når du har afleveret din bil, er mulighederne gode, da bybus 601, 604 og 608 stopper tæt på adressen.

Afleverer du din bil udenfor vores normale åbningstid, kan du trygt lægge nøglen i vores nøgleboks, som er placeret på porten til matriklen mærket “Nøgle dropbox”, lige ved siden af postkassen.

Erfarne automekanikere på værkstedet i Næstved

Skorstensgaard i Næstved foretager serviceeftersyn og reparation på alle biler uanset bilens mærke, model og årgang.

Derfor skal du være velkommen hos os uanset om din bil er fra Japan, Sydkorea, Italien, Tyskland, Frankrig eller et helt sjette land. Vi er klar til at udføre det nødvendige arbejde.

Skorstensgaard i Næstved byder dig varmt velkommen og glæder sig til at se dig og din bil på værkstedet.

Masser af kundefordele

Når du er kunde ved Skorstensgaard, får du også mulighed for at benytte vores mange gode kundefordele.

I vores kundefordelsprogram finder du blandt andet 100% fabriksgaranti, mobilitetsservice, gode rabatordninger - og med et Skorstensgaard Servicekort har du mulighed for at udskyde betaling af din værkstedsregning i op til 60 dage.

Du kan også downloade vores app og derved have din bils værkstedshistorik lige ved hånden. Eller oprette dig i det, som vi kalder ”Mit værksted” her på hjemmesiden.

FAQ - Mest spurgte spørgsmål

Det er virkelig nemt at finde vores Skorstensgaard-afdelinger.

Søg blot på din nærmeste gade, på Næstved eller postnr 4700 under vores afdelinger - så vil du automatisk få vist din nærmeste Skorstensgaard og andre alternativer.

Her kan du også se telefonnummer, åbningstider og vejviser.

Så kan du hurtigt få din bil til service eller reparation.

Din bil skal til normalt service, når den har kørt 20.000-30.000 km, siden seneste besøg.

Hvis du ikke når at køre de kilometer, der er til rådighed i serviceintervallet, skal bilen til service efter et eller to år.

Hos Skorstensgaard i Næstved kan du blandt andet få Service efter Bogen med 100% fabriksgaranti og uanset bilmærke.

Gennemsnitsprisen for at skifte bremser afhænger af bilens mærke og bilmodel, da selve indkøbsprisen på reservedelene varierer.

Men du skal typisk betale mellem 2.500 og 4.000 kroner for at få skiftet bremser.

Få et gratis tilbud på udskiftning af bremser på din bil hos Skorstensgaard i Næstved.

Så kan du se, hvor meget du kan spare i forhold til dit mærkeværksted.

At få synet bilen koster normalt cirka 500 kroner, mens prisen på klargøringen afhænger af, hvor meget der skal laves på bilen.

Da du sender bilen til syn hvert andet år, bliver det nemt til mange penge.

Heldigvis kan vi hjælpe dig. Kommer du med et skriftligt tilbud fra dit danske mærkeværksted, så matcher vi ikke kun prisen med tyske værkstedspriser.

Vi går også 20% under. Tag kontakt til Skorstensgaards værksted i Næstved, og få et overslag.

Hvis dine advarselslamper i bilen lyser, betyder det, at der er en fejl i bilen.

Det kan være alvorligt, hvis advarselslampen er rød - for eksempel en for varm motor - men det kan også være en mindre fejl som lavt brændstof.

Du kan læse mere om, hvad dine advarselslamper i bilen betyder, og hvad du skal gøre.