Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

op til 40% billigere end mærkeværkstederne

Frit Ford værksted i Næstved

Ejer du en Ford og bor du i Næstved eller omegn?

Så kan du få service og reparation på din Ford til Tyske værkstedspriser.

Hvor?

Vi har åbnet værksted på Gavnøvej 1 i Næstved, og vores priser ligger typisk op til 40% under de priser, du kender fra mærkeværkstedet.

Spar op til 40% på værkstedsregningen

Skorstensgaard er en landsdækkende friværkstedskæde, der ikke er bundet op på et bestemt bilmærke. Vi har - gennem løbende uddannelse og ved hjælp af vores tester-udstyr - opnået omfattende erfaring med alle bilmærker, hvor vi servicerer og reparerer op mod 100.000 biler hvert år.

Vi stræber efter at skabe lavere værkstedsregninger end det, som du måske er vant til fra et mærkeværksted. I mange tilfælde er vi op til 40% billigere samtidig med, at du får god service på vores værksteder.

Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, når din Ford skal serviceres eller repareres og se, hvad du kan spare.

Få gratis tilbud til din Ford

Teknologi er en integreret del af Ford

Ford biler i dag er ligesom mange andre biler fuld af elektronik, og derfor skal værkstedspersonalet i dag kunne håndtere teknologien på lige fod med udskiftning af oliefilteret.

Det kræver indsigt, og derfor er kurser og uddannelse også en vigtig del af det at være mekaniker, værkfører eller tekniker hos os.

Vi gør alt for, at vores ansatte er opdaterede på seneste viden om Ford og de øvrige biler, så vi sikrer kvaliteten i det arbejde, vi udfører på din bil.

Det vil også sige, at vi kan servicere alle Ford biler uanset årgang.

Få et tilbud på service

Service som Ford fabrikken ønsker det

For at din Ford kan blive ved med at give dig fantastiske køreoplevelser, er det vigtigt at foretage serviceeftersyn og nogle gange endda reparationer.

Derfor er vores bedste råd også at lade Ford’en følge bilens servicebog.

Servicebogen viser, hvor tit bilen skal til serviceeftersyn for at holde bilen i bedst mulige stand så længe som muligt.

Med et Service efter bogen ved os følges samme kontrolskemaer som på mærkeværkstedet, og skal vi skifte dele på din Ford, så skal du vide, at vi primært benytter godkendte ikke-originale reservedele.

Dette er med til at sikre kvaliteten i vores arbejde og det giver dig tryghed. Læs mere om reservedele hos Skorstensgaard her.

Få tilbud på Service efter bogen

Har du kontrolleret værkstedspriserne?

Vi lever i en tid, hvor det er nemt at rekvirere tilbud på det arbejde man vil have udført.

Det er vi 100% klar over hos Skorstensgaard, og vi står stadig fast på at være op til 40% billigere end mærkeværkstederne.

Men hvad er de tyske værkstedspriser så?

Vores meget succesfulde koncept udspringer af prisniveauet hos vores tyske naboer, og vi tager stikprøver, som viser at vores priser generelt matcher de tyske.

Men skulle du have et skriftligt udspecificeret tilbud fra det tyske mærkeværksted, så tag det med til os.

Vi matcher prisen uden at blinke og du slipper for at tage den lange køretur ned over grænsen.

Ellers er det jo ikke Tyske Værkstedspriser!

Du kan læse mere om konceptet her.

Få uforpligtende tilbud her

Du ved hvad det koster

Kunder hos Skorstensgaard i Næstved ved altid, hvad de skal betale, når de henter bilen igen.

Det skyldes at du – ved indskrivning af din Ford hos os – har aftalt, hvad der skal repareres, og hvad det kommer til at koste sammen med vores værkfører.

Du får det skriftligt, og det er din sikkerhed for at værkstedsfakturaen ikke løber løbsk, mens bilen er på vores værksted.

Af og til sker der dog det, at vores automekaniker finder mere arbejde, mens bilen er på værksted.

I sådan et tilfælde kontakter værkstedet dig angående arbejdet, hvor vi naturligvis har en pris klar til dig, og denne del af arbejdet startet uden din accept.

Når du henter din bil på værkstedet i Næstved, så gennemgår vores indskriver fakturaen og arbejdet med dig, og du har lejlighed til at stille de spørgsmål, du måtte have.

Få 100% GRATIS tilbud her

Gratis vejhjælp & lånebil

Vælger du Service efter bogen på din Ford, så følger der nogle gode fordele med.

Fx får du gratis vejhjælp til bilen. 

Vi kalder det Skorstensgaard Mobilitetsservice, og det dækker døgnet rundt i hele landet, hvis din bil kommer ud for ting som motorstop, punktering eller får påfyldt forkert brændstof.

Kan vi ikke ordne din bil på stedet, bugserer vi den til nærmeste Skorstensgaard afdeling, hvor du senest kl. 17 samme dag vil få en gratis lånebil stillet til rådighed.

Få tilbud på service her

Bibehold fabriksgarantien på din Ford

Er der stadig fabriksgaranti på din bil, så garanterer vi at den forbliver intakt, hvis du får Service efter servicebogen hos os.

Det kan vi gøre, fordi servicet dermed sker efter Fords egne forskrifter, og vi dokumenterer selvfølgelig vores arbejde grundigt.

Skulle du efterfølgende komme i en situation, hvor du må igennem en fabriksgarantisag ved bilimportøren, kan vi dermed hjælpe dig med den behørige dokumentation for det arbejde vi har lavet på din Ford.

Afviser bilimportøren din sag, kan du komme til os med din bil, for så laver vi reparationen uden yderligere omkostning for dig.

Det er derfor, vi kalder det 100% fabriksgaranti – ellers betaler vi!

Alle Skorstensgaards kunder kan gøre brug af kundefordelsprogrammet, og du finder links til alle fordelene i menuen.

Få tilbud på Ford service

Kontakt Skorstensgaard i Næstved

Skal din Ford på værksted? 

Trænger den til service eller reparation?

Bestil tid på værkstedet på Gavnøvej 1 i Næstved lige her på siden eller få et gratis og uforpligtende tilbud på den opgave du ønsker udført.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller skrive en mail til afdelingen, ligesom du også er velkommen til at komme forbi og sige hej.

Alle de henvendelser Skorstensgaard i Næstved modtager, besvares senest 48 timer senere på hverdage.

Bestil tid til din Ford her