Frit værksted til din Hyundai i Næstved

Lyser serviceindikatoren i din Hyundai?

Så kontakt Skorstensgaard på Gavnøvej 1 i Næstved og få en god værkstedsoplevelse.

Vi tilstræber at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Autoaward priser for Årets Værksted
20 procent prispres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent prispres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er minimum 20% lavere end hvad du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går nemlig 20% under deres tilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din bil fra dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet i din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et skriftligt tilbud, der er min. 20% billigere end det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vores opfordring er klar: Indhent flere tilbud, når din Hyundai skal på værksted. Kun sådan kan du danne dig et overblik over forskellene på tilbuddene inden du vælger et værksted.

Få altid flere tilbud fra Hyundai værksteder og hold dem op mod vores pris fra Skorstensgaard Næstved ? og så er det dig som Hyundai ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din Hyundai

Hyundai bil på værksted

Skorstensgaard Næstved er et frit værksted

Vi er en fri værkstedskæde, som bevirker at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med Hyundai eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvorledes bilerne serviceres og repareres optimalt takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, der er minimum 20% under end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Næstved. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du dermed hos os får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Service efter Hyundai fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter servicebogen ved os i Næstved, så laves det præcis efter Hyundai fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et fuldt ud gyldigt stempel i din Hyundais servicebog. Vores stempel er lige så gyldigt som dit Hyundai værksteds og kan dermed være med til at sikre gensalgsværdien af din Hyundai.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god løsning til at sikre, at bilen giver gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Mekaniker tjekker Hyundai bil på værksted
Skorstensgaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde holdbarhed og driftssikkerhed på din Hyundai, skal der foretages jævnlige eftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger Hyundai fabrikkens forskrifter, heri står hvor ofte din bil skal serviceres (typisk angives dette i antal kørte kilometer).

Når din bil er på vores værksted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, benytter vi certificerede dele og godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele forhandles gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Samtidig har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal benyttes for at holde din bil i en god tilstand.

Viden om Hyundai er afgørende for kvaliteten

Teamet i vores afdeling i Næstved har et bredt kendskab til flere bilmærker, herunder Hyundai modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra flere forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med alle bilmærker, også Hyundai.

Vi holder vores medarbejdere opdaterede via diverse kurser og uddannelser. Afdelingen har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din Hyundai har behov for, så vi kan servicere din Hyundai nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Skorstensgaard værksted

Gratis tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, som bevirker at det arbejde, der sker på din Hyundai er aftalt på skrift mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis & aldeles uforpligtende. Du får tilbuddet på skrift, så du ved, hvad turen på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på vores værksted, bliver du kontaktet af os med en pris og vi igangsætter ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører arbejdet og fakturaen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Advarselstrekant på vej
100 procent fabriksgaranti stempel

Bevar fabriksgaranti på din Hyundai

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Næstved giver dig nogle fordele.

En af dem er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vi foretager service, præcis som bilfabrikken foreskriver.

Du får også et 100% gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig levere den dokumentation, du har brug for, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Hyundai uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Næstved

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Næstved, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Gavnøvej 1, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Skorstensgaard værksted