Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Kvalitet & gennemsigtighed i arbejdet

Hos Skorstensgaard i Næstved mødes du af værkførere, der ved, hvad de taler om, og som derfor er i stand til at give dig kvalificeret rådgivning.


Vi sender løbende vores medarbejdere på kurser og uddannelser, så de har den nødvendige ekspertise, når det kommer til reparationer og service af biler. Det er denne ekspertise, der kommer dig til gode, når du har behov for rådgivning.


Vi bruger de nødvendige ressourcer på uddannelse af vores medarbejdere, så vi sikrer at de giver dig den rette rådgivning og holder vores mekanikere up-to-date på de mange forskellige bilmærker, så vi derigennem sikrer, at vi er i stand til at servicere alle biler - uanset model og årgang - efter bilfabrikkernes forskrifter.


Det hele lagt sammen giver dig en fantastisk værkstedsoplevelse, hver gang du besøger Skorstensgaard i Næstved. Målet er, at du får en værkstedsoplevelse med et godt serviceniveau og ditto kvalitet i både arbejde og rådgivning. Altsammen til en pris, der er op til 40% billigere end mærkeværkstederne i Næstved.

Danny Jensen

Afdelingschef


Tlf.: +45 61440320

Mail: daje@skorstensgaard.dk


Danny Jensen har en fortid som afdelingschef hos Skorstensgaard i Køge, og har ad den vej fået masser af erfaring med vores fremadstormende kæde af moderne autoværksteder.

Den erfarne og mekanikeruddannede afdelingschef blev headhuntet til at stå i spidsen for åbningen af Næstved-lokationen på Gavnøvej, og Danny Jensen har grebet chancen og skabt en driftsikker afdeling.

Næstved holdet


Hvor mange er vi:

9


Afdelingsledere:

1


Mekanikere/teknikere/pladesmede:

8