Frit værksted til din Mercedes i Næstved

Er det tid til service på din bil?

Så prøv Skorstensgaard på Gavnøvej 1 i Næstved og få en god værkstedsoplevelse.

Vi tilstræber at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Autoaward priser for Årets Værksted
20 procent prispres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent prispres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du få en pris der er min. 20% lavere end hvad du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går nemlig 20% under deres tilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din bil på dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet i din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et skriftligt tilbud, som er mindst 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere tilbud, når din Mercedes skal til service eller reparation. Kun sådan kan du få overblik over eventuelle forskelle på tilbud inden du vælger autoværksted.

Få altid flere tilbud fra Mercedes værksteder og hold dem op mod vores pris fra Skorstensgaard Næstved ? og så er det dig som Mercedes ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din Mercedes

Skorstensgaard Næstved er et frit autoværksted

Vi er en fri kæde af værksteder, som bevirker at vi ikke er kædet sammen med Mercedes eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvorledes bilerne serviceres og repareres optimalt via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, som er mindst 20% billigere end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Næstved. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vores ambition er at du dermed hos os får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Mercedes bil på værksted
Skorstensgaaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare levedygtighed og driftssikkerhed på din Mercedes, skal der foretages regelmæssige eftersyn på bilen.

Vi følger den serviceplan der er udarbejdet efter fabrikkens, heri står hvor tit bilen skal til service (typisk oplyses dette i antal kørte kilometer).

Når din Mercedes er på vores autoværkted, gennemgås den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes en eller flere dele, bruger vi certificerede dele & godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele købes gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Desuden har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal bruges for at holde din bil i god stand.

Viden om Mercedes er afgørende for kvaliteten

Holdet i vores afdeling i Næstved har et bredt kendskab til mange bilmærker, heriblandt Mercedes modellerne.

Vores mekanikere kommer fra flere forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med alle bilmærker, også Mercedes.

Vi holder vores mekanikere opdaterede via eksterne kurser og uddannelser. Afdelingen har mulighed for at bruge de specialværktøjer og testudstyr som din bil har brug for, så vi kan reparere din Mercedes præcist, sikkert og effektivt.

Skorstensgaaard mekaniker
Skorstensgaaard mekaniker kigger i bil

Service efter Mercedes fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter servicebogen hos os i Næstved, så udføres det præcis efter Mercedes fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et fuldt ud gyldigt stempel i din Mercedess servicebog. Vores stempel er lige så gyldigt som dit Mercedes værksteds og kan dermed være med til at sikre god gensalgsværdi af din Mercedes.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god måde at sørge for, at bilen leverer gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, hvilket bevirker at det arbejde, der sker på din Mercedes er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver før det laves.

Vores tilbud er 100% gratis og komplet uforpligtende. Du modtager tilbuddet på skrift, så du ved, hvad turen på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på vores værksted, bliver du kontaktet af os med en pris og vi starter ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og fakturaen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, i fald der er noget du er i tvivl om.

Få et uforpligtende tilbud her

Skorstensgaaard mekaniker reparerer på mercedes
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din Mercedes

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Næstved giver dig nogle fordele.

En af disse er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vi foretager service, præcis efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får desuden et 100% gyldigt stempel i din bils servicebog, hvad enten du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis fremskaffe den dokumentation, du har brug for, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Mercedes uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Næstved

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Næstved, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Gavnøvej 1, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Skorstensgaard værksteder