Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

op til 40% billigere end mærkeværkstederne

Frit Opel værksted i Næstved

Kører du i en nyere Opel, så har du også en bil som er ganske pålidelig og fuld af elektronik.

Alle teknologi- og sliddelene skal vedligeholdes og for det tekniske, så er det naturligvis vigtigt at holde det opdateret.

På den måde har du en bil, der kører ideelt.

På vores værksted i Næstved har vi dygtige mekanikere, som udfører service og reparationer af alle Opel biler.

Forskellen er bare at vi er op til 40% billigere end det lokale autoriserede Opel værksted.

Op til 40% billigere på værkstedsbesøg

Skorstensgaard er ikke tilknyttet et specifikt bilmærke - men er en kæde af frie bilværksteder, som gennem målrettet uddannelse og ved hjælp af professionelt tester-udstyr har opnået stor viden og erfaring med samtlige bilmærker. Årligt servicerer vi op mod 100.000 biler.

Skorstensgaards klare ambition er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vant til et højt prisleje hos mærkeværkstederne. Vi er op til 40 procent billigere - og samtidig er du sikret en god service.

Mere end 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, hvis din Opel trænger til service eller har brug for at komme på værksted. Så kan du se, hvor meget du kan spare.

Få gratis tilbud til din Opel

Mekanikernes viden er altid opdateret

Vores mekanikere uddannes løbende, så de altid har seneste viden vedrørende Opel og det tekniske udstyr der skal til for at kunne foretage et godt service på din bil.

Også vores indskrivere uddannes, så de kan give dig rigtig og professionel vejledning, når du kontakter dem med en forespørgsel om din bil.

Få gratis tilbud på service

Spar penge med tyske værkstedspriser

Vores koncept er baseret på tyske værkstedspriser uden, at du skal køre ned over grænsen med din bil, og det er derfor du får markante besparelser på værkstedsfakturaen. Læs mere om, hvordan vi matcher tyske værkstedspriser.

Udover besparelsen får du også mulighed for at bruge de mange kundefordele, når du benytter Skorstensgaard i Næstved.

Får du service efter Opels forskrifter hos os, så kvitterer vi med gratis vejhjælp i hele landet.

Se mere under punktet Mobilitetsservice i vores sektion om kundefordele.

Få tilbud på Service efter bogen

Pensionistrabat & andre gode fordele

Er du fyldt 65 år, kan du gøre brug af vores pensionistrabat på 15%, og med et Skorstensgaard servicekort kan du udskyde betaling af din regning i løbende måned + 30 dage.

Men det er slet ikke nok:

Hos Skorstensgaard garanteres du, at du bibeholder din bils fabriksgaranti i garantiperioden, når du benytter vores værksted i Næstved.

Få et uforpligtende tilbud her

Du bibeholder din fabriksgaranti

Denne garanti får du, da vi arbejder ud fra samme serviceskemaer og forskrifter som det lokale autoriserede Opel værksted, og disse informationer kommer fra Opel fabrikken selv.

Garanti er en tryghedsfaktor, og derfor skal du også vide, at hvis du oplever at få afvist en garantisag på grund af arbejde vi har udført, så kan du komme til os og så laver vi din Opel uden beregning.

Få 100% gratis tilbud her

Ingen overraskelser på bilregningen

Her på siden kan du let og hurtigt bestille tid til service eller reparation af din bil.

Du kan få et skriftligt tilbud på det, du ønsker udført på forhånd, så du kender prisen.

Og skulle der dukke noget op i forbindelse med et eftersyn, som gør at der skal udskiftes en reservedel, og der derfor må afviges fra det aftalte, så kontakter vi dig for godkendelse, før vi begynder på ekstra arbejdet.

Alle forespørgsler til os har en behandlingstid på maksimalt 48 timer på hverdage, og vil du tale med værkstedet i Næstved, så er du meget velkommen til at ringe eller sende en e-mail.

Book tid på værkstedet her