Frit værksted til din Renault i Næstved

Lyser serviceindikatoren i din Renault?

Så kontakt Skorstensgaard på Gavnøvej 1 i Næstved og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Vi kæmper for at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Autoaward priser for Årets Værksted
20 procent prispres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent prispres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du få en pris der er min. 20% lavere end hvad du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går nemlig 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din Renault på dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et tilbud på skrift, der er mindst 20% billigere end det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vores opfordring er klar: Indhent flere tilbud, når din bil skal på værksted. Kun sådan kan du få overblik over forskellene på tilbuddene inden du vælger autoværksted.

Få gerne flere tilbud fra Renault værksteder og hold dem op mod vores pris fra Skorstensgaard Næstved ? og dermed er det dig som Renault ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din Renault

Service efter Renault fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter servicebogen hos os i Næstved, så foregår det nøjagtig efter Renault fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et 100% gyldigt stempel i din Renaults servicebog. Vores stempel er lige så gældende som dit Renault værksteds og kan på den måde være med til at sikre god gensalgsværdi af din Renault.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god løsning til at sørge for, at bilen leverer gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Skorstensgaard stempel
Skorstensgaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare holdbarhed og driftssikkerhed på din Renault, skal der foretages jævnlige serviceeftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger Renault fabrikkens forskrifter, heri står hvor tit din bil skal til service (typisk angives dette i antal kørte kilometer).

Når din Renault er på vores autoværkted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes en eller flere dele, benytter vi certificerede dele & godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele forhandles gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Samtidig har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal benyttes for at holde din bil i en god tilstand.

Kendskabet til Renault er vigtigt for kvaliteten

Teamet hos Skorstensgaard i Næstved har et bredt kendskab til mange bilmærker, herunder Renault modellerne.

Vores mekanikere kommer fra mange forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med alle bilmærker, også Renault.

Vi holder vores mekanikere up-to-date via eksterne kurser og uddannelser. Teamet har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din Renault har behov for, så vi kan servicere din Renault præcist, sikkert og effektivt.

Skorstensgaard mekaniker skifter hjul på bil
Skorstensgaard mekanikere tjekker Renault bil

Skorstensgaard Næstved er et frit værksted

Vi er en fri kæde af værksteder, som bevirker at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med Renault eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvordan bilerne serviceres og repareres optimalt takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, der er mindst 20% billigere end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Næstved. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du dermed hos os får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, som betyder at det arbejde, der udføres på din Renault er aftalt på skrift mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Vores tilbud er 100% gratis og aldeles uforpligtende. Du får tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad turen på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, bliver du kontaktet af os med en pris og vi påbegynder ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører arbejdet og regningen med dig. Her kan du stille spørgsmål, såfremt der er noget du er i tvivl om.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker tjekker hjul på Renault bil
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din Renault

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Næstved giver dig flere fordele.

En af dem er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vi foretager service, præcis efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får også et helt igennem gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis fremskaffe den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Renault uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Næstved

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Næstved, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Gavnøvej 1, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Skorstensgaard værksted