Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

op til 40% billigere end mærkeværkstederne

Frit Skoda værksted i Næstved

Bor du i Næstved eller omegn kan du vælge Skorstensgaard på Gavnøvej 1 i Næstved, når det er tid til service eller reparation på din bil.

Hvorfor det?

Fordi vores arbejde udføres efter forskrifterne, mens vi prismæssigt ligger op til 40% billigere end de priser, du kender fra det aut. Skoda værksted i Næstved.

Vi giver dig desuden god kundeservice, så du sammenlagt får en god værkstedsoplevelse til lav pris, når du benytter Skorstensgaard i Næstved.

Det billige alternativ til mærkeværkstedet

Skorstensgaard er ikke tilknyttet et bestemt bilmærke - men er en kæde af frie værksteder, som gennem målrettet uddannelse og qua professionelt tester-udstyr har opnået stor viden og erfaring med samtlige bilmærker. Årligt servicerer vi op mod 100.000 biler.
Skorstensgaards klare ambition er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vænnet til et højere prisniveau hos mærkeværkstederne. Vi er op til 40% billigere - og samtidig er du sikret en god service. Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.
Få et tilbud fra os, hvis din Skoda skal serviceres eller har brug for at komme på værksted. Så kan du se, hvor meget du kan spare.

Få et tilbud til din Skoda

Service som hos Skoda selv

Skorstensgaard kan udføre eftersynet efter forskrifterne, da vi benytter de samme kontrolskemaer, som de gør på mærkeværkstedet.

Sideløbende uddanner vi vores mekanikere løbende, så de hele tiden er up-to-date på nyeste Skoda-viden.

Ud fra dette rådgives, repareres og serviceres der så Skoda biler, og en af disse kan være din.

Få tilbud på Service efter bogen

Attraktive fordele til Skorstensgaards kunder

Som kunde hos Skorstensgaard i Næstved, kan du benytte vores ekstensive kundefordelsprogram.

Ved at få foretaget Service efter servicebogen på din bil, sikrer du bevarelse af fabriksgarantien og gratis vejhjælp i hele Danmark frem til næste serviceeftersyn.

Denne service hedder Mobilitetsservice, den har åbent 24 timer i døgnet og den dækker når din bil kommer ud for følgende:

  • Påfyldning af forkert brændstof
  • Kørt tør for brændstof
  • Motorstop
  • Trafikskade
  • Punktering
  • Indbrud/tyveri i bilen

Find flere kundefordele ved at klikke på "Kundefordele" i sidens menu.

Bestil GRATIS tilbud her

Komplet dokumentation + godkendt stempel i servicebogen

Alt arbejde vi laver på din bil, bliver naturligvis dokumenteret, så du kan fremvise dokumentation fx i forbindelse med en fabriksgarantisag. 

Vi dokumenterer alt fra du første gang beder om et tilbud til du modtager bilregningen, og det bliver gennemgået af dig og vores kompetente indskriver ved aflevering og afhentning af bilen.

Du får alle tilbud på skrift, og er dermed ikke det mindste i tvivl om prisen og arbejdets omfang.

Finder vores mekaniker yderligere arbejde på din bil mens den er på liften, så kontakter vi dig med en pris og arbejdet startes ikke uden din accept.

Og du får naturligvis et 100% godkendt stempel i bilens servicebog, hvad enten det er den klassiske papirversion, du har liggende i bilen, eller du hellere vil have den i elektronisk version.

Få servicetilbud her

Kontakt Skorstensgaard i Næstved

Så er det ved at være tid til service på din trofaste Skoda eller trænger den til en reparation, er Skorstensgaard på Gavnøvej 1 en overvejelse værd.

Hvis du altså har lyst til at få serviceeftersyn og reparation af din bil til priser, som er op til 40% billigere end mærkeværkstedet.

Du kan booke tid på værkstedet i Næstved lige her på siden. Det tager kun et par minutter.

Du er også velkommen til at rekvirere et helt gratis og uforpligtende tilbud fra os, ligesom du kan kontakte værkstedet via telefon og email, hvis du har behov for hjælp vedrørende din Skoda.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Book værkstedstid til din Skoda