Frit værksted til din Toyota i Næstved

Fortæller din Toyota dig at det er tid til service?

Så prøv Skorstensgaard på Gavnøvej 1 i Næstved og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Vi tilstræber at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Autoaward priser for Årets Værksted
20 procent prispres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent prispres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er min. 20% lavere end den du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går ikke mindre end 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din bil fra dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et tilbud på skrift, som er mindst 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere priser, når din bil skal til service eller reparation. Dermed kan du få overblik over forskellene på tilbuddene inden du vælger bilværksted.

Få f.eks flere tilbud fra Toyota værksteder og hold dem op mod vores pris fra Skorstensgaard Næstved ? og så er det dig som Toyota ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din Toyota

Skorstensgaard Næstved er et frit autoværksted

Vi er en fri værkstedskæde, hvilket betyder at vi ikke er kædet sammen med Toyota eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvordan bilerne bedst serviceres og repareres via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, der er mindst 20% billigere end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Næstved. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vores ambition er at du således får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Skorstensgaard stempel
Skorstensgaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare holdbarhed og driftssikkerhed på din Toyota, skal der foretages jævnlige serviceeftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger Toyota fabrikkens forskrifter, heri står hvor ofte bilen skal til service (ofte angives dette i antal kørte kilometer).

Når din Toyota er på vores værksted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, bruger vi certificerede dele & godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele købes gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Desuden har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal benyttes for at holde din bil i god stand.

Viden om Toyota er vigtigt for kvaliteten

Teamet i vores afdeling i Næstved har et bredt kendskab til mange bilmærker, herunder Toyota modellerne.

Vores mekanikere kommer fra flere forskellige værksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med alle bilmærker, også Toyota.

Vi holder vores mekanikere up-to-date via diverse kurser og uddannelser. Teamet har mulighed for at benytte de specialværktøjer og testudstyr som din bil har behov for, så vi kan reparere din Toyota præcist, sikkert og effektivt.

Mekaniker skifter lygter på bil
Mekaniker tjekker Toyota bil på liften

Service efter Toyota fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter bogen ved Skorstensgaard i Næstved, så sker det nøjagtig efter Toyota fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et fuldt ud gyldigt stempel i din Toyotas servicebog. Vores stempel er lige så gyldigt som dit Toyota værksteds og kan således være med til at sikre god gensalgsværdi af din Toyota.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god måde at sørge for, at bilen giver gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Gratis tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et gennemsigtighedsprincip, som betyder at det arbejde, der sker på din Toyota er aftalt på skrift mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis og komplet uforpligtende. Du modtager tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad bilens tur på værksted ender med at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, bliver du kontaktet af os med en pris og vi påbegynder ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører arbejdet og regningen med dig. Her kan du stille spørgsmål, hvis der er noget du er i tvivl om.

Få et uforpligtende tilbud her

Skorstensgaard mekaniker
100 procent fabriksgaranti stempel

Bevar fabriksgaranti på din Toyota

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Næstved giver dig flere fordele.

En af disse er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vores serviceeftersyn foretages, nøjagtig som bilfabrikken foreskriver.

Du får desuden et fuldt ud gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig levere den dokumentation, du har brug for, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Toyota uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Næstved

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Næstved, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Gavnøvej 1, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Skorstensgaard værksted