Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Egentlig havde 29-årige Dennis Petersen besluttet at han skulle i gang med at læse til maskinmester efter seks år som automekaniker hos Skorstensgaard i Kolding. Men da hans arbejdsgiver så tilbød ham, at han kunne blive partner i et nye Skorstensgaard-værksted i Haderslev, tæt på hans fødeby Vojens, så blev studieplanerne lagt tilbage i skoletasken.

- Det var jo bare en udfordring, som jeg ikke kunne sige nej til. Værkstedet ligger supergodt placeret på Sverigesvej centralt i Haderslev og jeg får mulighed for at bruge min uddannelse som diagnosetekniker, samtidig med at jeg også får muligheden for at arbejde med mennesker og udvikle mig som leder. Jeg har altid godt ville være selvstændig, men har nok ikke haft modet til at gøre det selv. Nu får jeg muligheden og har samtidig den tryghed der ligger i at have Skorstensgaard i ryggen. Det er helt perfekt.

Han glæder sig også til at komme ned og servicere de sønderjyske kunder i Haderslev og omegn.

- Selv om jeg kun er 29, så kommer jeg med en masse erfaring. Det er 12 år siden jeg startede i lære som mekaniker hos KL Auto i Vojens og i de sidste seks år hos Skorstensgaard, har jeg været vant til at arbejde med alle bilmærker og kender deres systemer ud og ind. Så tænker jeg heller ikke at det trækker ned, at vi kommer med et priskoncept, der er op til 40% billigere end de autoriserede mærkeværksteder, siger Dennis Petersen.

På hovedkontoret i Kolding har administrerende direktør Anders Skorstensgaard store forventninger til det nye værksted i Haderslev.

- Haderslev er en by hvor der kommer mange mennesker. Ikke blot de, der bor der, men også en masse, der kommer der for at handle eller arbejde. Så der er grundlag for en god og sund forretning. Samtidig har vi allerede en del kunder, der normalt kører fra Haderslev og omegn til vores værksted i Kolding, og vi glæder os til, at vi nu kan spare dem for den køretur, siger Anders Skorstensgaard, der med åbningen i Haderslev når op på i alt ni værksteder fordelt rundt i hele landet.

Den tidligere indehaver af Carsupport, Jørgen Andersen, glæder sig over at Skorstensgaard har overtaget hans forretning.

- Jeg har haft værksted i Haderslev i 25 år, men har desværre ikke mulighed for at drive det videre, fordi jeg har fået nogle problemer med helbredet. På sin vis er det jo trist, at jeg er nødt til at sælge min virksomhed, men omvendt er jeg rigtig glad for, at det er Skorstensgaard, der kører den videre. De har et virkeligt godt koncept og er et friskt pust i branchen. Hvad jeg selv skal nu, det skal jeg først til at finde ud af. Men det bliver spændende at følge Skorstensgaard og se om de får lige så stor succes her, som i alle de andre byer, hvor de har åbnet værksteder.

I første omgang starter Dennis Petersen med fire mand ”på gulvet” og to mand i indskrivningen. Men der er plads til at vokse i lokalerne på Sverigesvej.

- Vi har ni lifte og målet er, at vi i løbet af et års tid når op på det dobbelte antal mekanikere og også, at vi skal have et par lærlinge. Men nu skal vi lige i gang og så må vi se, hvordan det hele udvikler sig, siger Dennis Petersen.