Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Hos Skorstensgaard har vi længe haft kig på muligheder for at åbne værksteder i de to store jyske byer, og det er nu lykkes at finde fantastiske lokationer.

 

Skorstensgaard Aalborg ligger tæt på Aalborg Storcenter

I Aalborg ligger afdelingen på Nibevej 54, kun små 100 meter fra Aalborg Storcenter, så kunderne kan fordrive ventetiden med lidt shopping.

 

Det bliver vores egen Jan Laursen, som kommer til at introducere aalborgenserne til priser, der ligger op til 40% under dem, kunderne er vant til fra Aalborgs mærkeværksteder.

 

Jan har boet i Aalborg de sidste 25 år, og hans CV indeholder bl.a. 10 år ved Audi i Aalborg i forskellige stillinger: servicerådgiver, værkstedschef og servicechef.

 

- Jeg glæder mig rigtig meget til at byde velkommen til alle bilejere i Aalborg, og jeg vil gøre alt, der står i min magt for, at mine kunder får en personlig værkstedsoplevelse i topklasse, fortæller Jan Laursen, der går og tæller ned til åbningsdagen 2. januar 2019.

 

Jan Laursen er Partner & Afdelingschef i Skorstensgaard Aalborg.

 

Skorstensgaard Viborg åbner i historisk værkstedsbygning

I Viborg indtager Skorstensgaard værkstedsbygningen på Falkevej 23. Bygningen er over de seneste måneder blevet bygget om og tilpasset Skorstensgaard, så den ved åbning fremstår som en Skorstensgaard konceptbygning. Det er Bach Gruppen, som står for ombygning og desuden ejer bygningen.

 

I Viborg bliver bilejerne budt velkommen af afdelingschef Kasper Nielsen, som er klar til at gå all-in og give Viborgs bilejere det bedste alternativ til mærkeværkstederne i form af kvalitetsarbejde, en skarp pris og generelt en fantastisk værkstedsoplevelse.

 

- Jeg kan slet ikke vente med at åbne afdelingen i Viborg, og glæder mig meget til at præsentere Skorstensgaard for Viborgs bilejere, fortæller en spændt Kasper Nielsen i forbindelse med åbningen.

 

Kasper Nielsen er Afdelingschef i Skorstensgaard Viborg.

 

Få et gratis tilbud allerede fra 1. december

Afdelingerne i Aalborg og Viborg åbner 2. januar 2019, men i hele december er det muligt at bestille tilbud via vores hjemmeside.

 

Få et gratis tilbud fra Skorstensgaard Aalborg: /aalborg

 

Få et gratis tilbud fra Skorstensgaard Viborg: /viborg

 

Med disse to afdelinger består Skorstensgaard nu af 19 værksteder og 270 medarbejdere.