Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

PRESSEMEDDELELSE

 

Med åbning af værkstederne i Randers og Roskilde kan bilejere i de to byer se frem til markante besparelser på bilregningen ved sammenligning med de lokale mærkeværksteder. Skorstensgaard er op til 40% billigere end de lokale mærkeværksteder.

 

- Det har længe været et mål at finde de rette lokationer i Randers og Roskilde, så at åbningerne kommer til at ske samtidig, er muligvis tilfældigt, men de har været på vores liste længe, fortæller CEO Anders Skorstensgaard.

 

Begge værksteder er blevet moderne Skorstensgaard afdelinger

- De seneste måneder har vi arbejdet med at modernisere begge lokationer, så de fremstår som topmoderne afdelinger i Skorstensgaard konceptet, og sideløbende er værkstedsholdene blevet samlet, beretter COO Martin Skorstensgaard.

 

Vi har dermed haft travlt, men eftersom vi har åbnet mange afdelinger over det seneste års tid, så har vi en vis rutine, som gør mange arbejdsopgaver nemmere.

 

Erfarne mænd i spidsen for afdelingerne

Det bliver Matthias Madsen, der skal styre afdelingen i Randers, og Michael Christensen der har fået nøglerne til Roskilde-afdelingen.

 

Matthias har tidligere bl.a. været mekaniker på Thule basen i Grønland og desuden har han mange års ledererfaring fra en anden autoforretning lokalt i Randers, hvor han er et kendt og vellidt ansigt, og Michael har en fortid med lederstillinger i bilbranchen, ligesom han har arbejdet i Tyskland.

 

Med åbningerne i Randers og Roskilde kan endnu flere bilejere i Danmark nu få service og reparation af biler, uanset mærke og årgang, til priser der ligger op til 40% lavere end dem, man er vant til fra de lokale mærkeværksteder.

 

Skorstensgaard Randers åbner 1. februar

Det er allerede nu muligt at forespørge på priser og tilbud. Og fra 1. februar kan biler komme på værksted hos Skorstensgaard i Randers på adressen Ribevej 2C i Randers SV.

 

Besøg Skorstensgaard Randers online på /randers

Skorstensgaard Roskilde åbner 1. februar

Ligesom i Randers er det nu muligt at bede om et gratis og uforpligtende tilbud fra Skorstensgaard i Roskilde. Roskilde afdelingen åbner 1. februar på adressen Bytoften 7.

 

Besøg Skorstensgaard Roskilde online på /roskilde

 

Alle mand er klar til at levere den klassiske Skorstensgaard oplevelse med god service og rådgivning til lave priser.

 

Roskilde og Randers er afdeling nummer 20 og 21 i kæden, og det bringer Skorstensgaard op på 280 medarbejdere.

 

Nyheden om afdelingsåbningerne er blevet bragt her.