OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Vælg dit foretrukne værksted i Odense

Nu kan du vælge mellem hele 2 afdelinger i Odense, når du skal have din bil til service eller reparation hos Skorstensgaard.


Skorstensgaard har nu værksted både på Hvidkærvej i Odense SV og så er vi tilbage på vores gamle adresse på Thorslundsvej i Odense C. Uanset hvilken af de to afdelinger du besøger, står vi klar med den samme gode service og høje kvalitet, som du er vant til.


På kortet herunder kan du vælge den afdeling, du ønsker at besøge, du skal blot klikke på prikken, så kommer du videre til afdelingens hjemmeside.

Frit værksted i Odense C og SV

Skorstensgaards frie autoværksteder finder du nu på 2 adresser i Odense, nemlig på Thorslundsvej i Odense C og på Hvidkærvej i Odense SV.


På begge værksteder får du tyske værkstedspriser, høj kvalitet i arbejdet og service som på mærkeværkstedet. Vi går langt for at leve op til vores værdisæt om at gøre mere end du forventer og derfor vil du altid møde veluddannede mekanikere, værkførere m.fl., når du besøger vores værksteder i Odense.


Få tilbud på service

Veluddannede mekanikere

Vores mekanikere i Odense står altid klar til at hjælpe dig med service og reparation af din bil, uanset bilmærke og årgang.


Vi sørger for at vores mekanikere altid er opdateret på den seneste teknologi og viden indenfor reparation og service af biler. Derfor har vi også altid mekanikere der kan løse komplicerede opgaver, selv på helt nye biler.


Bevar fabriksgarantien med Skorstensgaard

Har du en nyere bil, som stadig er dækket af fabriksgarantien, så kan du stadig spare op til 40% i forhold til mærkeværkstedet.


Når du får service efter servicebogen udført hos vores mekaniker i Odense, bevarer du nemlig fabriksgarantien 100%. Skulle du mod forventning opleve at få afvist en garantisag på grund af en fejl vi har lavet, så udfører vi garantireparationen på vores værksted uden beregning.


Det kalder vi 100% fabriksgaranti, ellers betaler vi!


Autoværksted med kundefordele

Søger du et autoværksted Odense med fordele, så kig indenfor hos Skorstensgaard. Vi tilbyder en bred vifte af kundefordele, som eksempelvis gratis vejhjælp, express service, pensionistrabat og meget mere.


Når du besøger et af vores værksteder i Odense, har du naturligvis fri WiFi, så du kan arbejde eller blot surfe på nettet. Vi tilbyder også en kop varm kaffe eller en kold kildevand.


Book tid i Odense
Glemt adgangskode?
Fordels