Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Op til 40% billigere end mærkeværkstederne

10,20,30,40... Synes du, at din værkstedsregning er alt for høj? Så se hvor meget du kan spare hos os

Hos Skorstensgaard har vi en ambition om, at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted. Vi mener, at der i mange år ikke har været den konkurrence der skal til for, at få værkstederne til at sænke deres priser.

Det vil vi hos Skorstensgaard lave om på. Hos os giver vi dig nemlig service på et højt niveau og fremragende kvalitet på din bilreparation - bare op til 40% billigere end mærkeværkstederne.

 

Vi får mange kunder fra mærkeværkstederne

Vores kundeundersøgelser viser, at hele 70% af vores kunder før har benyttet et mærkeværksted og at lige så mange skifter til os på grund af gode priser kombineret med professionel service. Det ved vi fra de over 6000 kundebesvarelser, vi har modtaget det seneste halve år*.

Vi ved også, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med vores service, kvalitet og priser, at de vil anbefale os til andre. Læs mere om vores kvalitet her

En anden ting der er populært hos vores kunder er, at du får et tilbud på din reparation, før du beslutter, om det overhovedet er os, der skal have din bil på liften.

 

Få dit gratis tilbud på service her

 

Hvis vores pris for en given ydelse, mod vores forventning, medfører en besparelse for dig, der er mindre end 20% i forhold til et mærkeværksted, har vi vores "20% prispres" koncept, hvor vi garanterer dig en 20% besparelse, såfremt du kommer med et skriftligt tilbud fra et mærkeværksted. 

 

Altid skriftligt tilbud

Husk altid at få flere skriftlige tilbud, når bilen skal til service, så du bedst kan sammenligne prisen og se dine muligheder for, hvor meget du kan spare. Husk at være grundig, når du sammenligner, da der kan være meget forskel på tilbuddene.

Kontakt os gerne hvis du skal have gode råd med på vejen. Eller se vores 6 gode råd her: 

 • Indhent altid et skriftligt tilbud fra minimum to mærkeværksteder
 • Gennemgå tilbuddene nøje for at sikre at tilbuddene indeholder det samme
 • Få altid tilsendt en ordrebekræftelse på den reparation du bestiller så du har det aftalte på skrift
 • Forlang at blive ringet op hvis der er ekstra arbejde, inden værkstedet laver bilen
 • Gennemgå regningen nøje når du henter bilen
 • Spørg ind til garantien perioden på reservedelene og arbejdet generelt

 

Betingelser for "Op til 40 procent billigere":

 • Tilbuddet fra mærkeværkstedet er skriftligt
 • Tilbuddet er baseret på originale reservedele
 • Gælder ikke for åbningstilbud og andre tidsbegrænsede tilbud
 • Kan ikke kombineres med andre rabatter hos Skorstengaard
 • Gælder for mærkeværksteder i samme by som Skorstensgaard-værkstedet
 • Gælder ikke for dæk, fælge, oliefyr, undervognsbehandling, autolakering, ekstraudstyr og elektroniske komponenter
 • Gælder for private bilejere

 

Sådan fungerer Skorstensgaard-konceptet

Nogen spørger, hvordan vi kan være blandt de billigste i branchen, og begrundelsen herfor kan forklares i seks enkle sætninger:

 1. Gennem et massivt tryk af markedsføringstiltag sikrer vi en konstant efterspørgsel og et højt antal af bookinger i afdelingerne.
 2. Vi har effektiviseret alle arbejdsprocesser på både værksted og i indskrivningen, således at spildtid undgås og workflowet er optimeret. 
 3. Vi har sparet flere fordyrende led væk, såsom lagerfunktionen og får i stedet leveret reservedele flere gange dagligt.
 4. Vi har stor fokus på omkostninger og stordriftsfordele, og investerer kun i det der giver værdi for kunden.
 5. Vi har en enkel og prisbillig indretning samt almindelige bygninger der er pæne og rene, hvor antallet af kvadratmeter er nøje tilpasset, så vi ikke har spildplads.
 6. Vi benytter uoriginale og alternative reservedele med 3 års garanti, fra leverandør som; Bosch, Siemens, Fram, Varta, Brembo-bremser. Flere af vores leverandør, er også leverandør til bilfabrikkerne.

* Kilde: Rapport fra Relation Monitor i samarbejde med Skorstensgaard.