Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne

Spar 30% på rudeskift - få skiftet bilruden

Hos Skorstensgaard foretager vi rudeskift på alle slags biler i alle vores afdelinger. Ligesom med vores andre reparationer, kan vi selvfølgelig tilbyde det til en ekstra god pris.


Hvis bil rudeskiftet skal foregå via dit forsikringsselskab, kan vi også sagtens klare det. Vi har samarbejde med alle forsikringsselskaber, og er du eksempelvis kunde hos Tryg, Alka, Codan eller Nykredit, får du særlige fordele gennem dit forsikringsselskab, hvis du vælger os. Vi er nemlig det, man kalder et fordelsværksted for otte forskellige forsikringsselskaber i Danmark. Læs mere om det her på vores hjemmeside.


Tyske værkstedspriser på rudeskift - Få skiftet bilruden i Danmark

Hos Skorstensgaard har vi et koncept, vi kalder tyske værkstedspriser. Det vil sige, at vi presser priserne helt i bund uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det kan lade sig gøre, da vi har haft fokus på at optimere vores processer og udnytte alle vores ressourcer bedst muligt. På den måde kan vi tilbyde dig som kunde en høj service til en pris, der er 20-40% lavere end hos de autoriserede mærkeværksteder. Når det gælder rudeskift, kan du dog spare endnu mere! Her kan du altid regne med at spare mindst 30% på fakturaen


Vi har afdelinger rundt i hele Danmark som foretager rudeskift på bilen

Vi dækker en stor del af landet med flere afdelinger i Jylland samt en afdeling på Fyn og en på Sjælland. Du kan altså nemt komme til os, uanset om du bor i Aarhus eller København. Vi har på nuværende tidspunkt værksteder placeret i Trekantsområdet i Kolding, Vejle og Fredericia samt værksteder i Viby, Odense, Ballerup og Esbjerg.


Få tilbud på et bilrudeskift

Uanset om du kører BMW, Honda, Skoda eller Peugeot, så klarer vi reparationen på din bil hurtigt og billigt. Vi kan reparere alle bilmærker og årgange og ingen opgave er for stor eller lille til os. Ønsker du at blive klogere på prisen på et rudeskift, så kan du nemt bestille et uforpligtende tilbud online. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os via telefon eller mail. 

Glemt adgangskode?