Tilbage til menu
  • Kolding
  • Viby
  • Fredericia
  • Ballerup
  • Odense
  • Vejle
  • Esbjerg
  • Privat
  • Erhverv
Falck Bonusværksted
Vi er nu også Falck Bonusværksted, det betyder du kan opnå forskellige fordele, når du bruger et af vores værksteder.
Eurogarant
Flere af vores afdelinger er certificeret af Eurogarant, Det betyder vi lever op til skrappe kvalitetskrav. Alle vores værksteder arbejder efter certificeringkravene og kvaliteten er derfor altid i top
Bosch reservedele
Vi bruger kvalitets reservedele fra Bosch. Den høje kvalitet betyder at du får 3 års reservedelsgaranti på udskiftede reservedele.
Bosch testudstyr
Vi bruger Bosch test og diagnoseudstyr for at sikre en hurtig og præcis udlæsning og reparation af fejl på din bil.

Billig service af bilen i Gladsaxe og Herlev omegn

Skorstensgaard har et værksted i Ballerup, hvilket er i overskuelig afstand, hvis du bor i eksempelvis Gladsaxe eller Herlev og gerne vil gøre brug af vores tilbud om tyske værkstedspriser.

Vores medarbejdere har stor erfaring og ekspertise i at udføre serviceeftersyn på alle bilmærker med alle årgange, det gælder både Audi, VW, Skoda, SEAT og mange flere. Vi kan derfor garantere dig, at din bil er i trygge hænder, når du afleverer den til service eller reparation hos et af vores mange værksteder.


Service til bilmærker som Audi, VW, Skoda og SEAT

Hos Skorstensgaard har vores serviceteknikere hver især specialiseret sig i at servicere nogle bestemte bilmærker. Vi har således serviceteknikere, der har styr på alt, når det gælder reparation og service af eksempelvis Audi, VW, Skoda og SEAT.


Værksted i Ballerup til tyske værkstedspriser

Vores tyske priser skal ikke kun komme jyderne og fynboerne til gode. Bor du på Sjælland, så er vores værksted i Ballerup et oplagt valg, hvis du ønsker at spare penge på dit serviceeftersyn. Vores afdeling i Ballerup ligger tæt på ringvej O4 og i gåafstand til Malmparken S-togstation


Vent på din bil i vores kundelounge

Hvis du har tid og lyst, er du altid meget velkommen til at vente i vores kundelounge, mens vi laver serviceeftersynet på din bil. Vi byder gerne på en kop kaffe eller en kold vand, mens du venter på, at din bil bliver klar.


Kontakt os og få et tilbud på service

Få serviceret din Audi, VW, SEAT, Skoda eller andet på vores værksted i Ballerup - book din bil ind på vores værksted eller send os en forespørgsel på et tilbud - det hele kan klares via vores online bookingformular.