Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

op til 40% billigere end mærkeværkstederne

Service på værksted i Tyskland?

Mange bilejere spekulerer i at finde et værksted i Tyskland for at få foretaget service på deres bil, fordi priserne på service i Tyskland generelt er lavere end hos et dansk autoværksted.

Dette er dog ikke nødvendigt, når du vælger Skorstensgaard. Hos os får du service i Danmark til tyske priser, uanset hvilken bil du har.

Drop service af bilen i Tyskland

Kør til et af Skorstensgaards 25 værksteder. Her har vi gjort en dyd ud af at kunne matche tyske værkstedspriser, så du kan være sikker på at få en pris der er op til 40% billigere end ved det lokale autoriserede værksted.

Det betyder altså, at du hos os får de samme lave priser på service som på et værksted i Tyskland, men samtidig sparer turen til Tyskland. På den måde bliver din besparelse i virkeligheden endnu større.

Alt fra Peugeot værksted til Audi

Vi foretager service og reparation på alle bilmærker med alle årgange. Uanset om du har en Peugeot 307 fra årgang 2002 eller den sidste nye Fiat, Citroën eller Audi, er du kommet til det helt rette værksted.

Up-to-date på den nyeste udvikling

Vi sender løbende vores mekanikere på kurser og videreuddannelse, så de altid er fuldt opdaterede på den nyeste udvikling.

Du kan derfor trygt aflevere din Peugeot, Audi, Hyundai eller andet til service hos os! Vi udfører service på alle bilmærker med samme høje faglighed.

Vi laver altid bilservice til tyske priser

Hos os får du som nævnt altid tyske værkstedspriser på service. Det betyder helt enkelt, at vi altid har faste lave priser på serviceeftersyn. Skal din Peugeot eller Renault til service, kan du helt simpelt spare en god mængde penge ved at booke den ind på et af vores værksteder.