Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne

Service på værksted i Tyskland?

Mange bilejere spekulerer i at finde et værksted i Tyskland for at få foretaget service på deres bil, fordi priserne på service i Tyskland generelt er lavere end hos et dansk autoværksted. Dette er dog ikke nødvendigt, når du vælger Skorstensgaard. Hos os får du service i Danmark til tyske priser, uanset hvilken bil du har.


Drop service af bilen i Tyskland

Kør til Skorstensgaards værksted i Kolding, Fredericia, Odense eller Ballerup. Her har vi gjort en dyd ud af at kunne matche tyske værkstedspriser, så du kan være sikker på at kunne spare 20-40 % i forhold til et autoriseret værksted i Danmark.


Det betyder altså, at du hos os får de samme lave priser på service som på et værksted i Tyskland, men samtidigt sparer du turen til Tyskland og på den måde bliver din besparelse i virkeligheden endnu større.


Alt fra Peugeot værksted til Audi

Vi foretager service og reparation på alle bilmærker med alle årgange. Uanset om du har en Peugeot 307 fra årgang 2002 eller den sidste nye Peugeot, Citroën eller Audi, er du kommet til det helt rette værksted.


Service af bilen i højeste kvalitet

Vi sender løbende alle vores mekanikere på kurser og videreuddannelse, så de altid er fuldt opdaterede på den nyeste udvikling. Du kan derfor trygt aflevere din Peugeot, Audi, Hyundai eller andet til service hos os! Vi udfører service på alle bilmærker med samme høje faglighed.


Vi laver altid bil-service til tyske priser

Hos os får du som nævnt altid tyske værkstedspriser på service. Det betyder helt enkelt, at vi altid har faste lave priser på serviceeftersyn. Skal din Peugeot eller Renault til service, kan du helt simpelt spare en god mængde penge ved at booke den ind på et af vores værksteder.


Glemt adgangskode?