Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne

Reparation af stenslag

Har du fået et stenslag i forruden, så ruden skal skiftes, så kontakt os. Hos Skorstensgaard skifter vi din forrude til en god pris i alle vores afdelinger. Vi kan håndtere udskiftning af forrude i alle vores 7 afdelinger.


Vi reparerer stenslag for alle forsikringsselskaber, så book en stenslagsreparation via vores bookingformular..


Stenslag reparation til tyske værkstedspriser

Vi laver alle former for service og reparationer hos Skorstensgaard - og alt sammen til tyske værkstedspriser! Vi har et unikt koncept, hvor vi ved at have fokus på optimal udnyttelse af vores ressourcer samt kort beslutningsproces kan holde vores omkostninger nede til gavn for dig.


Hos os kan du kort fortalt altid spare 20 - 40 % i forhold til mærkeværkstederne - og når det gælder stenslag, og specifikt skift af forrude, kan du altid regne med at spare 30 % hos os.


Vi har afdelinger placeret i hele landet

Uanset hvor i landet du bor, så kan du få lavet en stenslagsreparation hos os. Vi har nemlig afdelinger, som dækker hele landet, så uanset om du bor i Aarhus, København eller Vejle, er der aldrig langt til et af vores mange værksteder. Vi har på nuværende tidspunkt afdelinger i Kolding, Fredericia, Vejle, Århus, Odense, Esbjerg og Ballerup 


Få tilbud på stenslagsreparation pris

Uanset hvilket mærke din bil har, så kan vi klare en udskiftning af din forrude. Hos Skorstensgaard kan vi reparere alle bilmærker og årgange - klik på knappen og vælg din afdeling. Vælg ’Udskiftning af forrude’ under feltet ’Service’, så sender vi et tilbud på udskiftning af forrude inden for 48 timer