OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit Mitsubishi værksted i Svendborg

Skal din Mitsubishi til service eller har den behov for reparation, så prøv Skorstensgaard på Grønnemosevej 20 i Svendborg.


Her tager dygtige mekanikere sig af din bil på en måde der er mindst lige så god som den du ville opleve hos mærkeværkstedet.


Tyske værkstedspriser = op til 40% billigere end mærkeværkstedet

Forskellen er bare at vores priser er op til 40% billigere end hos det lokale autoriserede Mitsubishi værksted.


Hos Skorstensgaard tjekker vi løbende prisniveauet for vores ydelser.


Det gør vi for at være sikre på, at når vi siger ”tyske værkstedspriser”, så stemmer det også overens med virkeligheden.


Men en sjælden gang sker det, at du vil modtage et tilbud fra mærkeværkstedet, som er billigere end vores. Det kan f.eks. skyldes en kampagne eller lignende de kører.


Hvad sker der så?


Jo altså, hvis du kommer til Skorstensgaard i Svendborg med et skriftligt udspecificeret tilbud (inkl. brug af org. reservedele) fra mærkeværkstedet, så udfører vi opgaven og giver dig 20% rabat på deres pris.


Har du et udspecificeret tilbud på skrift fra Mitsubishi i Tyskland, så matcher vi uden at tøve prisen.


Den gode pris er en meget vigtig del af vores koncept med tyske værkstedspriser og derfor har vi lavet disse tiltag, så du er sikker på at få den fantastiske pris samtidig med en værkstedsoplevelse, der er mindst lige så god som den, du ville opleve på det aut. Mitsubishi værksted.


Få gratis tilbud på Mitsubishi service


Vi tester og fejlsøger din Mitsubishi

Skorstensgaard i Svendborg håndterer alle opgaver vedrørende reparation af eller serviceeftersyn på din Mitsubishi uanset bilens årgang.


Din bil er i trygge hænder, da vi har dygtige og kompetente mekanikere.


Ligeledes har vores Svendborg værksted alt nødvendigt diagnose- og testudstyr, så vores folk hurtigt og korrekt kan fejlsøge på din bil i det omfang det er nødvendigt.


Fantastiske kundefordele

Når du benytter Skorstensgaard i Svendborg som dit foretrukne autoværksted, får du samtidig mulighed for at gøre brug af vores attraktive kundefordelsprogram.


Links til dem alle sammen finder du her på siden, men det er værd at nævne, at du – med Skorstensgaard Servicekort – kan udskyde betaling af din værkstedsregning i op til 60 dage, med et service efter servicebogen kan du få gratis vejhjælp i hele Danmark frem til næste service og et 100% gyldigt stempel i bilens servicebog, samt bibeholdelse af bilens fabriksgaranti, såfremt den stadig er i garantiperioden. 


Sidst men ikke mindst har du mulighed for en gratis lånebil hos os mens din Mitsubishi bliver repareret og serviceret. Så er du mobil i hele processen.


Bestil tid hos Skorstensgaard i Svendborg

Er det tid til at få en mekaniker til at kigge på din Mitsubishi, så book en værkstedstid med det samme. Du kan også bestille et tilbud, som naturligvis er 100% gratis og uforpligtende.


Du er også meget velkommen til at kontakte Svendborg afdelingen, hvis du har spørgsmål. Du kan både ringe og sende email.


Hos Skorstensgaard følger vi op på alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.


Book værkstedstid her


Glemt adgangskode?