Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne

Tyske værkstedspriser


Hos Skorstensgaard har vi tyske værkstedspriser. Det betyder, at du sparer 20-40% i forhold til mærkeværkstederne* - helt uden at køre over grænsen. 


God service til billig pris

Vi vil gøre det nemmere og billigere at være bilejer! At vi kan tilbyde tyske værkstedspriser, der ligger 20-40%* under de danske mærkeværksteder, betyder ikke, at du skal undvære den gode service. Den får du måske endda mere af hos os end mange andre steder.


Først og fremmest møder du dygtige og servicemindede medarbejdere, der er klar til at give dig en god oplevelse på værkstedet. Vi sørger for, at din bil er i de bedste hænder og får den rette behandling. Vi ønsker at være 100% gennemsigtige med prisen og orienterer dig altid om slutprisen, inden vi går i gang. Opdager vi undervejs noget, der bør udbedres, aftaler vi det selvfølgelig med dig, før vi påbegynder reparationen.


Tysk tankegang giver effektivitet 

Vores værksteder arbejder efter tyske dyder: Moderne teknologi, stram styring og fokus på det nødvendige. Vi kan holde prisen så lav, fordi vi fokuserer på procesoptimering og det, der virkelig tæller: tilfredse kunder. Vi udnytter hvert minut og hver centimeter på værkstederne – og vi vil hellere glæde dig med en lav regning end med designermøbler i venterummet


Wir garantieren!

De tyske værkstedspriser er ikke varm luft. Hvis du kommer med et udspecificeret skriftligt tilbud* fra et autoriseret mærkeværksted i Tyskland, matcher vi prisen uden at blinke.

Har du et udspecificeret skriftligt tilbud fra et dansk autoriseret mærkeværksted, matcher vi prisen og giver 20% rabat.

Få større besparelse med en firmaaftale

Hos Skorstensgaard laver vi flåde- og firmaaftaler, som også tilgodeser virksomhedens ansatte. Har du en virksomhed og ønsker et værkstedstilbud, så sammensætter vi en løsning der passer til netop jer. Læs mere om erhvervsaftaler her.

Godt, garanteret og til tyske priser. Sådan gør vi det hos Skorstensgaard!

*Skorstensgaard kan ikke garantere at alle udsendte tilbud ligger 20-40% under det autoriserede mærkeværksteds priser, da vi ikke kender disse priser 100%, men hvis vi skulle ramme ved siden af med en pris, holder vi vores prisgaranti i forhold til vores retningslinjer. 
Der ydes ikke prisgaranti på dæk, fælge og udskiftning af hjul.

Glemt adgangskode?