Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne

Tyske værkstedspriser

Hos Skorstensgaard arbejder vi ud fra vores værksteds koncept hvor vores priser ligger på samme niveau som i Tyskland. Vi har altid været drevet af de tyske dyder omkring service og kvalitet til en god pris og hvordan man kan bringe en værkstedsoplevelse op på nye højder end det du måske kender i dag. 

Vi vil i hvert fald gøre alt for dig som kunde hos os. Du skal være tryg når bilen er på værksted, så er det et ekstra plus hvis du samtidig kan spare penge.
 
Læs nedenstående om vores tyske værkstedspriser koncept og skriv endelig til den lokale afdeling, hvis du har spørgsmål.      

Der er nogle grundlæggende forudsætninger som skal overholdes for at vi kan love dig tyske værkstedspriser og det kan du læse mere om her på siden. 

Tyske værkstedspriser med garanti!

Helt praktisk, hvis du selv tage kontakt til et mærkeværksted i Tyskland og få dem til at sende dig et skriftligt udspecificeret tilbud. Når du har modtaget tilbuddet fra det tyske mærkeværksted, kontakter du os via email, telefon eller udfyldelse af vores tilbudsformular- her skal du huske at oplyse, at du har et tilbud fra Tyskland, så matcher vi tilbuddet uden tøven! 
 
Hos Skorstensgaard bruger vi reservedele af original kvalitet, bl.a. fra BOSCH, SKF med 3 års garanti når vi laver din bil. Det giver dig sikkerhed for høj kvalitet til en god pris.   

Vi anbefaler vores kunder at indhente et skriftligt tilbud fra det tyske mærkeværksted. Det giver dig 100% sikker garanti for, at vi udfører arbejdet til den samme pris som i Tyskland.

Med andre ord: Tyske værkstedspriser er et skriftligt udspecificeret værkstedstilbud fra en autoriseret forhandler i Tyskland med brug af originale reservedele.

Få gratis tilbud fra Skorstensgaard

Serviceeftersyn til samme priser som i Tyskland!

Skorstensgaard tjekker priserne på de autoriserede værksteder i Tyskland ca. 1 gang om året for at gøre alt, hvad vi kan for, at prissætningen overholder vores koncept. Vores prisundersøgelse tager udgangspunkt i 20-30 tilbud fra tyske forhandlere og kan derud fra fastsætte vores priser til dig, så du er fri for at tjekke prisen hver gang bilen skal på værksted. Vores undersøgelser er ud fra de mest almindelige reparationer som f.eks. serviceeftersyn, bremser, udskiftning af tandrem m.v. 

Serviceeftersyn inkl. vejhjælp og fabriksgaranti

Du får gratis mobilitetsservice/vejhjælp når vi servicerer din bil og med vores 100% fabriksgaranti er du garanteret, at du ikke kommer til at betale, da Skorstensgaard står inde for, at du beholder bilens fabriksgaranti, når du har været til service hos Skorstensgaard, hvor vi udfører service på bilen efter det som servicebogen anbefaler. Ellers betaler vi for garantireparationen! Læs mere under 100% fabriksgaranti og vejhjælp via de to links herunder: 

https://skorstensgaard.dk/fabriksgaranti
https://skorstensgaard.dk/mobilitetsservice

Få gratis tilbud fra Skorstensgaard

Du kender prisen på forhånd

Samtidig ved du altid, hvad netop din pris bliver, når din bil skal på værksted hos os. Prisen er nemlig aftalt på skrift mellem dig og vores værkfører på forhånd, før din bil overhovedet køres ind på liften.

Finder vi noget undervejs, som bør udbedres, kontakter vi dig om det. Vi har selvfølgelig en pris klar og denne del af arbejdet påbegyndes ikke uden din accept.

Vi sender altid tilbud til dig og en ordrebekræftelse på mail, så du altid kender prisen. Skulle det mod forventning ske en fejl hvor du ikke har fået oplyst prisen så betaler vi for den del af reparationen som du ikke er blevet oplyst om.

Få gratis tilbud fra Skorstensgaard

Tyske dyder og tyske priser men pæredanske

Alle Skorstensgaards danske autoværksteder arbejder efter tyske dyder:
 
 • Moderne teknologi
 • Stram styring og flow 
 • Orden og renlighed 
Vi kan holde vores pris lav ved konstant fokus på procesoptimering og ikke mindst et kontinuerligt stort flow af tilfredse bilejere. Samtidig udnytter vi hvert minut af arbejdsdagen og hver centimeter af værkstederne, det giver unødigt spild plads og tid. 

Få tilbud til tyske værkstedspriser

Tilbuddet fra Tyskland skal indeholde følgende

 • Indeholde det tyske mærkeværksteds normale timepriser uden rabat, kampagnepriser m.m.
 • Indeholde originale reservedele til bruttopris
 • Indeholde 100% det samme
 • Komme fra en tysk forhandler max 50km fra den danske grænse
 • Være skriftligt, så vi kan sammenligne tilbuddene
Nedenstående produkter er ikke omfattet af vores Tyske Værkstedspriser koncept, men vi bestræber os naturligvis på at være konkurrencedygtige på prisen.

 • Dæk og fælge
 • Alt originalt ekstraudstyr
 • Reservedele, som kun kan købes originalt
Med andre ord: Tyske værkstedspriser er et skriftligt udspecificeret værkstedstilbud – indeholdende originale reservedele – fra en autoriseret forhandler i Tyskland, som ligger max 50km fra Danmarks grænse.

Få tilbud på service eller reparation


Glemt adgangskode?