Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne

Værkstedspriser som i Tyskland og Sverige?

Mange bilejere spekulerer i at køre til Tyskland eller Sverige for at få foretaget service eller reparation på deres bil, fordi priserne er lavere end herhjemme. Men dette er ikke længere nødvendigt! Hos os får du nemlig de samme lave værkstedspriser som i Tyskland og Sverige. 


Drop den lange køretur

Hos Skorstensgaard har vi gjort det til en dyd at kunne matche de tyske og svenske værkstedspriser, så når du bruger et af vores værksteder, er du sikker på at spare 20-40% i forhold til de autoriserede danske værksteder.

Det betyder altså, at du hos os får de samme lave værkstedspriser som i Tyskland og Sverige, og samtidig sparer du den brændstof og tid, du ville have brugt på den lange køretur. Da vi har værksteder både i Jylland samt på Fyn og Sjælland, finder du nemt et værksted nær dig.


Vi klarer alle bilmærker og årgange

Vi foretager service og reparation på alle bilmærker og alle årgange, så uanset om du har en gammel Peugeot fra 1998 eller den sidste nye Audi, klarer vi reparationen på din bil.


Book tid og få billige værkstedspriser

Vælg det værksted der ligger nærmest dig og bestil tid til service eller reparation af din bil til Danmarks laveste værkstedspriser. Vores værksteder er fordelt over hele landet, så selvom du bor i Aalborg eller Hovedstaden, er der ikke langt til Skorstensgaard

Glemt adgangskode?