Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne

Audi værksted i Vejle, Kolding og Fredericia

Audi er en bil med æstetik og klasse. På vores frie værksteder i Vejle, Kolding og Fredericia har vi stor respekt for dette. Derfor har vi Audi-specialister ansat, som har mange års erfaring fra autoriserede Audi værksteder.


Tyske værkstedspriser - Spar altid 20-40%

Hos Skorstensgaard - inkl. i Vejle, Kolding og Fredericia - har vi tyske værkstedspriser.


Det sikrer dig en besparelse på 20-40% i forhold til de autoriserede mærkeværksteder i Danmark og gælder uanset hvilken reparation eller service, du skal have udført.


Men selvom vi er væsentligt billigere end det autoriserede værksted, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi bruger nemlig Audi-fabrikkens egne tjekskemaer og følger de samme procedurer som mærkeværkstedet.


Få tilbud på Audi service

Veldokumenteret gennemsigtighed

Skorstensgaard lægger stor vægt på, at du som kunde ved, hvad du betaler for. Derfor er gennemsigtighed og dokumentation af vores arbejde en stor del af vores service til dig.


Vi gennemgår altid opgaven med dig, når du afleverer din Audi, så du ved lige præcis, hvordan reparationen kommer til at forløbe og dokumenterer selvfølgelig vores arbejde løbende og gennemgår fakturaen med dig, når du afhenter bilen igen.


Finder vi ting, der bør udbedres, kontakter vi dig altid med en pris, så du ved, hvad den endelige pris bliver.


Dokumentationen opbevarer vi i vores system, så den altid er tilgængelig, hvis du skulle få brug for den.


Bevar fabriksgarantien 100%

Vores teknikere sendes løbende på videreuddannelse og kurser, der gør, at de hele tiden er opdateret med den nyeste viden.


Det er en vigtig faktor til, at vi kan garantere, at du bevarer din Audi fabriksgaranti 100% - ellers betaler vi!


For at opnå dækning af fabriksgarantien kræver vi dog, at du overholder bilens serviceplan i henhold til fabrikkens forskrifter hos et af vores værksteder i Vejle, Kolding eller Fredericia.


Ved skadesudbedringer følger vi naturligvis også fabrikkens anvisninger, så vi kan sende dig ud i en bil, der er lige så sikker som før skaden skete.


Vi benytter selvfølgelig reservedele af original kvalitet, oftest fra Bosch og giver 3 års garanti på udskiftede dele - uanset om det er originale Audi dele eller andre godkendte reservedele.


Book tid hos Skorstensgaard

Vores dygtige værkførere i Kolding, Vejle og Fredericia sidder naturligvis klar til at besvare din henvendelse på telefon og mail inden for vores åbningstid.


Skulle du have bedre tid på andre tidspunkter af dagen, så kan du booke tid på værkstedet eller bestille et uforpligtende tilbud her på hjemmesiden. Vi besvarer din forespørgsel inden for 48 timer på hverdage.


Book værkstedstid til din Audi her


Glemt adgangskode?