Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne

Frie Citroën værksteder i Vejle, Kolding & Fredericia

Sving ind til Skorstensgaard i Vejle, Kolding eller Fredericia når du har brug for et kompetent værksted til din Citroën.


Uanset om opgaven omhandler service, reparation eller udbedring af forsikringsskade, står vores dygtige mekanikere klar til at hjælpe dig.


Spar altid 20-40% på hele fakturaen

På vores værksteder i Vejle, Kolding og Fredericia sparer du altid 20-40% i forhold til det autoriserede Citroën værksted.


Vores tyske værkstedspriser gælder for alle typer af reparationer, service og udbedring af skader. Dette kan vi tilbyde helt uden at gå på kompromis med kvalitet eller fordele.


Som kunde hos Skorstensgaard får du flere kundefordele. Når du kører din Citroën til service på vores Værksted i Vejle, Kolding eller Fredericia har du for eksempel mulighed for at låne en kundebil. Dette betyder, du stadig er mobil, imens bilen er på værksted.


Endvidere er der blandt andet både pensionistrabat, ekspress-service og mulighed for kredit i op til 60 dage.


Bevar Citroën fabriksgaranti 100%

Når du overholder din bils serviceplan med service efter fabrikkens foreskrifter, så garanterer Skorstensgaard at du bevarer din Citroën fabriksgaranti 100% - ellers betaler vi!


Få tilbud på service af Citroën

Derfor kan du helt trygt køre din nye bil til service hos Skorstensgaard.


Vi udfylder selvfølgelig fabrikkens tjekskema og følger dermed det autoriserede værksteds procedurer. Dokumentationen er derfor på plads, hvis der skulle opstå en garantisag.


Gratis mobilitetsservice

Mobilitetsservice er Skorstensgaards helt egen vejhjælp. Servicen følger gratis med, når du får udført serviceeftersyn efter fabrikkens foreskrifter og gælder frem til næste service.


Mobilitetsservicen dækker selvfølgelig i hele Danmark og sikrer dig hurtig hjælp ved for eksempel driftsstop, så du kan blive fragtet til nærmeste Skorstensgaard værksted.


Kvalitet som på mærkeværkstedet

Hos Skorstensgaard er vi billige, men det er ikke ensbetydende med, at vi ikke er kvalitetsbevidste.


Vores kvalitet er nemlig lige så høj, som hos det autoriserede Citroën værksted.


Vores ekspertise kontrolleres jævnligt i form af såkaldte “mystery shoppere”, som kontrollerer alt fra vores service, rådgivning og kvaliteten af vores arbejde.


Vi følger de samme anvisninger som mærkeværkstedet, bruger den samme dokumentation og vores mekanikere videreuddannes jævnligt omkring ny viden og teknologi.


Derfor er der altså ingen grund til at frygte for kvaliteten.


Bestil tid og få tilbud online

24 timer i døgnet kan du benytte vores online løsning til at booke tid på værkstedet eller få et uforpligtende tilbud på din næste reparation. Vi besvarer din forespørgsel inden for 48 timer.


Vores værkførere sidder selvfølgelig også klar til at hjælpe dig via mail og telefon inden for normal åbningstid.


Book tid til Citroën service


Glemt adgangskode?