Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne

Opel værksted i Vejle, Fredericia og Kolding

En Opel er en teknologisk og driftssikker bil. Al teknikken og sliddelene kræver dog af og til vedligeholdelse for at fungere optimalt og for at fastholde driftsikkerheden.


På vores værksteder i Vejle, Fredericia og Kolding hjælper vi dig med at give din Opel den længst mulige holdbarhed og største driftsikkerhed.


Lige så godt som mærkeværkstedet - bare billigere

Hos Skorstensgaard sætter vi en ære i at være mindst lige så gode som mærkeværkstedet - vi er bare billigere. Og vi har dedikerede og passionerede mekanikere, som kender Opel biler indgående.


For at kunne være med på de sidste nye innovationer og teknikker, sendes disse Opel mekanikere løbende på videreuddannelse og kurser.


Alle medarbejdere, du møder hos Skorstensgaard, er uddannede mekanikere, også værkførerne i indskrivningen.


Det betyder, at uanset hvem du taler med, så er du sikker på at få en professionel rådgivning om din Opel.


Få tilbud på service til din Opel


Tyske værkstedspriser og masser af fordele

På vores værksteder i Fredericia, Vejle og Kolding har vi altid tyske værkstedspriser og masser af fordele klar til dig. Vi tilbyder priser, der ligger 20-40% under priserne hos et autoriseret Opel værksted. Denne besparelse bunder i høj effektivitet.


Vi gennemgår løbende vores arbejdsgange for at finde endnu mere effektive måder at gøre tingene på. Det er hele essensen af vores koncept, som vi kalder tyske værkstedspriser.


Derfor kan du være tryg ved, at der ikke er sparet på kvaliteten af arbejdet eller på dine reservedele. Vi benytter kvalitets reservedele fra Bosch.


Vores kundefordele er mange. F.eks. har vi netop udviklet vores mobilitetsservice, som sikrer dig hjælp på vejene i hele Danmark. Vi tilbyder derudover bl.a. pensionistrabat, ekspresservice og online booking.


Bevar 100% Opel fabriksgaranti

Når du får serviceret din Opel på vores værksteder i Fredericia, Vejle og Kolding, sker det ud fra Opel fabrikkens forskrifter. Det betyder også at vi garanterer, at du bibeholder din Opel fabriksgaranti - ellers betaler vi!


Det er i bund og grund ikke nødvendigt for os at stille en sådan garanti, da vi ikke tvivler på vores kvalitet i arbejdet, men for at du kan være helt tryg ved at køre din nye Opel ind til serviceeftersyn hos os, lover vi at tage os af din bil, hvis en garantisag skulle blive afvist på grund af et stykke arbejde, vi har udført.


Få et tilbud via vores online system

Her på hjemmesiden kan du både booke tid på værkstedet eller få et uforpligtende tilbud på næste service eller reparation af din Opel. Vi svarer din forespørgsel inden for 48 timer.


Vores dygtige værkfører sidder klar i hele vores åbningstid til at hjælpe dig via telefon og mail, så kontakt os i dag, og få et godt tilbud.


Book tid til Opel service her


Glemt adgangskode?