Skorstensgaard får medhold i Pressenævnet i sag mod DR Kontant

 

Pressenævnet kritiserer DR for udsendelse om Skorstensgaard og har onsdag d. 25. maj 2022 offentliggjort sin kendelse på baggrund af en klage fra Skorstensgaard.

Pressenævnet fandt blandt andet, at DR havde udeladt væsentlige oplysninger om de omtalte værkstedstests og udtalte kritik af DR for redigeringen og for at bringe ukorrekte oplysninger. Nævnet udtalte også kritik af DR for utilstrækkelig forelæggelse. Nævnet fandt desuden grundlag for at give ejerne et genmæle over for en oplysning.

 

Pressenævnet har udtalt kritik af DR for ukorrekte oplysninger, redigeringen, utilstrækkelig forelæggelse og for afvisningen af genmæle.

Pressenævnet

 

DR er blevet pålagt at offentliggøre, at Pressenævnet udtaler sig kritisk om programmet. DR har offentliggjort Pressenævnets kritik mandag den 30. maj 2022 kl. 21:25 efter TV-Avisen.

Du kan læse hele kendelsen fra Pressenævnet her

 

DR’s forbrugerprogram ‘Kontant’ har fået en lang næse af Pressenævnet. Mandag udtalte nævnet i en kendelse kritik af DR for programmet ‘Kontant: Tvivlsomme tyske værkstedspriser’. Mediet har, siger Pressenævnet, udeladt væsentlige oplysninger om værkstedstest, klippet udsendelsen sammen på en kritisabel måde og bragt ukorrekte oplysninger.

Boosted.dk

Læs hele artiklen fra boosted.dk her 

 

DR er af Pressenævnet blevet pålagt dementi

Er udsendelsen fortsat tilgængelig via en internetside eller lignende, skal indslaget, der indeholder Pressenævnets kritik, på tilsvarende vis gøres tilgængelig. Det skal ske på en sådan måde, at man ikke kan tilgå den kritiserede udsendelse uden først at have set indslaget, der indeholder Pressenævnets kritik.

Endvidere skal der ved udsendelsen (om muligt) være et link med teksten ”Pressenævnet har udtalt kritik af udsendelsen” direkte til nævnets kendelse på www.pressenaevnet.dk.” Hvis udsendelsen er tilgængelig via en on-demand audiovisuelmedietjeneste, skal der alternativt indsættes en URL ved udsendelsen.

 

Tillykke med kendelsen fra Pressenævnet. DR har lige bragt genmælet, og hvor er det pinligt for dem og ikke mindst for værten.

Hilsen en yderst tilfreds kunde

 

Læs DR’s omtale af Pressenævnets kendelse her

Hos Skorstensgaard vil vi forsat levere høj kvalitet og service til vores kunder samtidig med, at vi kæmper for fuld gennemsigtighed via vores syn for sagen koncept hvor vi dokumenterer vores værkstedsarbejde og ydelser via billeder og videoer. Vi erkender at fejl kan ske, og når de sker, så finder vi altid en kompetent og hurtig løsning sammen med kunden.

Andet relevant indhold

Syn for Sagen Fotodokumentation https://skorstensgaard.dk/syn-for-sagen

Kvalitetsmålinger hos Skorstensgaard https://skorstensgaard.dk/koncept/kvalitet