Pres prisen

Indtast din pris fra et mærkeværksted
og se hvor meget du kan spareLæs mere om "Op til 40% PrisPres"


*40% PrisPres gælder biler under 2 år og omfatter tilbud på service fra et mærkeværksted. 20% PrisPres gælder alle biler og omfatter alle tilbud fra et mærkeværksted, dog ikke dæk, fælge, undervogn, lakering, elektriske komponenter og ekstra udstyr. Kan ikke kombineres med serviceaftaler o.a. rabatter. Vi bruger uoriginale reservedele med 3 års garanti.


*40% PrisPres gælder biler under 2 år og omfatter tilbud på service fra et mærkeværksted. 20% PrisPres gælder alle biler og omfatter alle tilbud fra et mærkeværksted, dog ikke dæk, fælge, undervogn, lakering, elektriske komponenter og ekstra udstyr. Kan ikke kombineres med serviceaftaler o.a. rabatter. Vi bruger uoriginale reservedele med 3 års garanti.

Op til 40% PrisPres på serviceeftersyn

PrisPres er din garanti for at få en lavere pris hos os, end den du får på et mærkeværksted, samtidig med at kvalitet og service er i top. 

Indtast din pris fra mærkeværkstedet her ovenfor, og se selv, hvor meget du kan spare. Vi tilbyder både 20% og 40% PrisPres. 

 

Sådan hjælper PrisPres dig til at spare

PrisPres er et begreb på lige fod med for eksempel Prismatch og Prisgaranti. Det kan være svært at kende forskellen på begreberne. Der findes nemlig flere forskellige prismatch-koncepter på markedet. Vi prøver at beskrive dem her.

Prismatch betyder, at en virksomhed løbende justerer sine priser ved hjælp af prisrobotter, der undersøger konkurrenternes priser. På den måde kan den tilbyde sine kunder de laveste priser på markedet.

Prisgaranti betyder, at en virksomhed lover at sælge sit produkt til den laveste pris, du kan finde andetsteds. Ofte giver virksomheden også differencen tilbage, hvis du skulle finde varen til en lavere pris efter købet.

Prispres betyder, at en virksomhed ikke blot matcher prisen, men presser den yderligere med en given procentsats.

Ved de enkelte prisbegreber er der typisk koblet nogle vilkår.

Hos Skorstensgaard tilbyder vi både prismatch og op til 40% PrisPres.

 

Op til 40% PrisPres på dit tilbud fra mærkeværkstedet

Vi presser prisen på det tilbud, du har fået fra et mærkeværksted, ved at vi giver dig en rabat på enten hele 40% eller 20% på det tilbud, du har fået, alt afhængig af, hvor gammel din bil er. Det er et helt unikt koncept, som giver dig en større rabat sammenlignet med de gængse prismatch-koncepter, der eksisterer i værkstedsbranchen. Derfor kalder vi det for PrisPres.

 

20% PrisPres til alle biler

20% PrisPres betyder, at vi trækker 20% fra det tilbud, du har fået på et mærkeværksted – dette gælder alle biler og alle reparationer.

Læs mere om vilkårene her

 

40% PrisPres til alle biler under 2 år

40% PrisPres betyder, at vi trækker 40% fra det servicetilbud, du har fået på et mærkeværksted – dette gælder tilbud på service og biler, der er under 2 år gamle.

Læs mere om vilkårene her

 

Hvorfor 20% og 40% PrisPres?

Der er op mod 9.500 autoværksteder i Danmark og herunder næsten 2.000 mærkeværksteder. Hver og en af dem har forskellige reservedels- og timepriser samt periodevise tilbud og kampagner. Det er derfor en ressourcekrævende opgave at foretage løbende prisundersøgelser af markedet.

Vi tilstræber os altid at give bilejere en lavere regning, end den de får på et mærkeværksted. Men i stedet for dyre prisundersøgelser vil vi meget hellere give dig en garanti. Hos Skorstensgaard lover vi derfor, at du altid kan få op til 40% PrisPres på dit tilbud fra mærkeværkstedet.

For at vi kan give dig den helt nøjagtige besparelse, skal du blot sørge for:

  1. at tilbuddet er skriftligt
  2. at tilbuddet er udspecificeret med timeløn og originale reservedele
  3. at tilbuddet kommer fra et mærkeværksted beliggende i samme by som Skorstensgaard-værkstedet

Op til 40% PrisPres gælder i øvrigt ikke:

  • serviceaftaler
  • i kombination med andre kampagnetilbud og rabatter hos Skorstensgaard

Skorstensgaard anvender uoriginale kvalitetsreservedele såsom Bosch, Varta og Continental med 3 års garanti fra Danmarks største reservedelsgrossist FTZ.

Du kan prøve PrisPres-beregneren her øverst på siden og indtaste tilbudsbeløbet samt eventuelt uploade dit tilbud og med det samme se præcis, hvor meget du kan spare. 

  

Vilkår

40% PrisPres gælder biler under 2 år og omfatter tilbud på service fra et mærkeværksted. 20% PrisPres gælder alle biler og omfatter alle tilbud fra et mærkeværksted, dog ikke dæk, fælge, oliefyr, anhængertræk, udskiftning af motor og gearkasse, undervognsbehandling, autolakering, elektroniske komponenter, højspændingsdele på Elbiler herunder Batterier, motor styrbokse mv. eller andet ekstra udstyr. Kan ikke kombineres med serviceaftaler o.a. rabatter. Vi bruger uoriginale reservedele med 3 års garanti.