Gode anmeldelser og høj kundetilfredshed

Hovedparten af vores kunder er tilfredse eller meget tilfredse med den kvalitet og service, som vi leverer på vores værksteder. Læs om de gode oplevelser på Trustpilot.

 

89% anbefaler Skorstensgaard

Det er ikke kun de fine stjerner, som kunder har mulighed for at vurdere Skorstensgaard ud fra. Efter hvert besøg på et af vores værksteder modtager kunden en mail om at besvare vores tilfredshedsundersøgelse*. Naturligvis helt uforpligtende og frit.

Vi modtager mellem 300 og 500 besvarelser om måneden. Et af spørgsmålene i undersøgelsen går på: "Hvor tilfreds er du med dit seneste besøg på vores værksted?". Et andet lyder: "Vil du anbefale os til andre?". For begge udsagn får Skorstensgaard en rating på cirka 9 ud af 10. I begge tilfælde er tallet ikke kun højt – det er også konstant. Vi leverer altså konsekvent et godt niveau – og det knokler vi for at bevare. Har din bil ikke fået en reparation hos os endnu, er du velkommen til at kontakte dit lokale Skorstensgaard-værksted her.

 

89%
Vil anbefale Skorstensgaard til andre

*Kilde: Relation Monitor kundetilfredshedsundersøgelse
Opdateret: April 2024.

 

*Kilde: Relation Monitor.

 

Kvalitet opnås med dygtige mekanikere

Som kunde hos os kan du være tryg ved, at vi tager høj kvalitet og god service seriøst.

Blandt andet har vi en målsætning om at opretholde 0 fejl på vores værksteder. For at kunne opfylde dette har vi derfor iværksat en intern 2 faktor-kontrol ved gennemgang af service. Derudover kommer Teknologisk Institut på uanmeldt besøg hver måned for at lave kvalitetskontrol. Alt sammen for at sikre og dokumentere kvaliteten på vores værksteder.

Holdet af teknikere, værkførere og mekanikere er desuden alle erfarne, hvilket er et vigtigt krav hos os. Da vi er en værkstedskæde, der håndterer alle biler uanset mærke og årgang, ved de dermed, hvordan opgaven kan udføres bedst. Desuden uddanner vi vores mekanikere løbende, så de altid kan klare reparation og service mest effektivt.

Alt dette kommer naturligvis dig som kunde til gode. Det afspejler sig også i de vurderinger og gode anmeldelser, som kunderne giver os.

Vores høje målsætninger betyder ikke, at Skorstensgaard er 100% fejlfri. Det ved vi godt, vi ikke er, og det vil også være umuligt at tro, når vi servicerer mere end 100.000 biler årligt. Har vi fejlet, tager vi ansvar og retter fejlen eller kompenserer for det.

Overlad derfor trygt bilen til din lokale mekaniker hos Skorstensgaard.

 

91%
Er tilfredse med seneste besøg hos Skorstensgaard

*Kilde: Relation Monitor kundetilfredshedsundersøgelse
Opdateret: April 2024.

 

*Kilde: Relation Monitor.  

 

Trustpilot-anmeldelser af Skorstensgaard 

Når vores kunder har besøgt et af vores mange værksteder, vælger mange at lave en anmeldelse om Skorstensgaard på Trustpilot. Her kan du vurdere os og mange andre virksomheder med en angivelse af mellem 1 og 5 stjerner, hvor 5 er det bedste.

Med mere end 11.600 anmeldelser scorer Skorstensgaard i snit 4,3 stjerner**. Det giver os betegnelsen “fremragende” ifølge Trustpilot – og det er vi enormt beærede over. Hos Skorstensgaard ønsker vi nemlig at servicere både din bil og dig bedst muligt, så du får en god oplevelse.

 

 

 

Du kan selv gå på jagt blandt de mange Skorstensgaard-anmeldelser her. Og du er selvfølgelig også velkommen til at vurdere os, hvis din bil har været til service eller reparation hos os.

**Kilde: Trustpilot.

 

FAQ - Mest spurgte spørgsmål

Hos Skorstensgaard har vi mange tiltag for at sikre kvaliteten, og det ses på vores høje kundetilfredshed. Vi har bl.a. en 0 fejl strategi - en målsætning om at have 0 fejl på værkstedsreparationer, samt et 2-faktor kvalitetstjek af reparationer. Samtidig samarbejder vi også med Teknologisk Institut, som fører tilsyn med vores værksteder, hver måned, uanmeldt - og her viser resultatet af rapporterne at kvaliteten er helt iorden.

Skorstensgaard kæden tæller i skrivende stund 22 værksteder. Hele kæden er bygget op efter et stramt koncept med plads til den enkelte. Dette betyder at Skorstensgaard står bag dig, og hjælper dig med f.eks. markedsføring og bogholderi, samt lægger navn til din afdeling, mens du står for driften og væksten. Vi lægger høj vægt på især kundetilfredshed, og sørger for grundig oplæring i vores værdier og værktøjer.

Det er virkelig nemt at finde vores Skorstensgaard-afdelinger. Besøg listen over vores afdelinger, og søg på din nærmeste gade, bynavn eller postnummer - så vil du automatisk få vist din nærmeste Skorstensgaard. Her kan du også hurtigt finde vores telefonnummer, åbningstider og vejviser. Så kan du hurtigt få din finde vej, eller komme i kontakt med os.

Den danske værkstedskæde Skorstensgaard er grundlagt og ejet af tvillingerne Anders og Martin Skorstensgaard. Sådan har det været, siden virksomheden blev grundlagt i 2009. Begge brødre har erfaring med drift af værksted - både som selvstændige og som driftsansvarlige på mærkeværksteder. Fokus er lav pris og høj service i alle afdelinger. Du kan læse mere om Skorstensgaard her.