Tilbage til menu
  • Haderslev
  • Kolding
  • Viby
  • Fredericia
  • Ballerup
  • Odense
  • Vejle
  • Esbjerg
  • Taastrup
  • Privat
  • Erhverv
  • Service med fabriksgaranti
  • Service til ældre biler
  • Bremser
  • Motor og gearkasse
  • Dæk og Fælge
  • Ruder og viskere
  • A/C og Klimaanlæg
  • Batteri og strøm
  • Motorfejl og Fejllamper
  • Udstødningssystem
Spar altid 20-40% på din værkstedsregning

Vilkår og Betingelser


Persondatapolitik


For at du kan lave en booking, eller bede om et tilbud, på Skorstensgaard har vi brug for følgende oplysninger:


  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse
  • Bilmærke
  • Registreringsnummer


Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne registrere din booking korrekt eller udfærdige et tilbud til dig.


Personoplysningerne registreres hos Skorstensgaard – Kolding ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.


Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.


Direktøren og de ansatte for Skorstensgaard – Kolding ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.


Den dataansvarlige på Skorstensgaard er Skorstensgaard – Kolding ApS.


Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.


Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.


Oplysninger afgivet til Skorstensgaard videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.


Som registreret hos Skorstensgaard – Kolding ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Skorstensgaard – Kolding ApS via e-mail info@skorstensgaard.dk


Cookies


På Skorstensgaard anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.


Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.


Logstatistik


Vi bruger en logstatistik på Skorstensgaard hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.


Log-statistikken anvendes kun med det formål, at optimere Skorstensgaard.


Betalingsbetingelser hos Skorstensgaard


Når du har din bil til service eller reparation på et af Skorstensgaards værksteder, så foregår betalingen kontant ved afhentning af bilen. 


Vi modtager Dankort, MasterCard, Maestro, Visa og Visa elektron. Det er gratis at betale med danske debetkort, derimod bliver danske kreditkort tillagt et gebyr på 0,9%. 


Udenlandske Visa- og MasterCards tillægges 2,5% i gebyr.


Gebyrerne er et pålæg fra bankerne og ikke noget som Skorstensgaard kan ændre på.


Det er selvfølgelig også muligt at betale med Swipp, men af hensyn til vores medarbejderes sikkerhed, tager vi helst ikke imod kontanter.


Garanti hos Skorstensgaard


Skorstensgaard giver altid 3 års garanti på reservedele, som er udskiftet på et af vores værksteder. 

Det gælder alle reservedele som er købt og monteret hos Skorstensgaard.


Benyttelse af 100% fabriksgaranti


For at benytte dig af vores koncept ”100% fabriksgaranti, ellers betaler vi”, er det en betingelse at importøren afviser en garantisag på grundlag af et arbejde som er udført hos Skorstensgaard. 


For at gøre brug af Skorstensgaards dækning, skal garantiarbejdet, efter afvisning af garantisag hos importøren, udføres på et af Skorstensgaards egne værksteder.


Det vil sige at Skorstensgaard betaler ikke for garantiarbejde udført på andre værksteder eller garantiarbejde opstået som følge af arbejde udført på andre værksteder.


Hybrid og Elbiler


Vi kan ikke garantere fabriksgaranti og laver ikke service iflg. servicebogen på hybrid og elbiler.


Lakgaranti/karosserikontrol


Garanti på bilens lakering følger udelukkende det mærkeværksted bilen kommer fra. Skorstensgaards fabriksgaranti omfatter ikke lakgaranti eller karosserikontrol. Du skal derfor huske at få din billak kontrolleret på dens oprindelige værksted 1 gang årligt, indtil garantien udløber, ellers bortfalder din garanti på lak.


Reklamations betingelser


Har du en reklamation på en reservedel der er udskiftet hos Skorstensgaard, er det vigtigt at du henvender dig hurtigst muligt og helst indenfor 24 timer, på et af vores værksteder. 


Grunden til dette er at fortsat kørsel med en defekt del kan forårsage yderligere skader på bil og motor. 

Husk derfor at henvende dig til os med det samme du opdager en fejl.


Rabatter hos Skorstensgaard


Hos Skorstensgaard har vi ofte forskellige specialrabatter, som f.eks. pensionistrabat. 

Disse specialrabatter kan ikke kombineres med andre rabatter.


Ligeledes kan Skorstensgaards rabatter ikke kombineres eller bruges samtidig med f.eks. en Falck aftale.

Det betyder at henvises en kunde til Skorstensgaard via Falck, kan denne aftale ikke kombineres med Skorstensgaards rabatter.

Kort sagt kan man kun få rabatten et sted fra.


Tyske værkstedspriser


Vores tyske værkstedspriser er baseret på undersøgelser af autoriserede tyske værksteders priser på de mest gængse reparationer og servicepriser. Derfor matcher vi altid et skriftligt udspecificeret tilbud fra et tysk autoriseret mærkeværkstedværksted på enhver reparation. 


Der ydes ikke prismatch eller prisgaranti på montering af ekstraudstyr.


Prismatch hos Skorstensgaard


Vi matcher altid ethvert udspecificeret skriftligt tilbud fra et dansk frit værksted, så længe værkstedet er tilknyttet en kæde.


Altid 20 – 40% billigere


Vi er altid 20 – 40% billigere end det autoriserede mærkeværksted i Danmark. 

Derfor giver vi altid 20 – 40% rabat hvis du kommer med et skriftligt udspecificeret tilbud fra et dansk autoriseret mærkeværksted.