BYD elbilservice

Service efter Bogen fra 1099,-

Skal din BYD elbil have et grundigt serviceeftersyn? Hos Skorstensgaard, autoriseret BYD Servicepartner, står vores erfarne mekanikere klar til at servicere din BYD elbil efter fabrikkens forskrifter og procedure. 

Service på din bil inkluder: 

  • Gyldigt stempel i servicebogen - du opretholder din fabriksgaranti
  • Vi gennemgår elbilen grundigt efter en omfattende tjekliste
  • Godkendte BYD-reservedele
  • Gratis vejhjælp i hele Danmark
  • 100% fabriksgaranti på BYD service.
  • Udlæsning af bilens computer med BYD diagnosetestere

Når du får udført et bilservice hos Skorstensgaard, kender du altid prisen på service, inden du indleverer BYD elbilen. 

Book en tid eller få et tilbud allerede i dag.

Service efter Bogen serviceeftersyn

BYD service efter fabrikkens forskrifter

Når du får Service efter Bogen, der er et biltjek efter fabrikkens forskrifter, får du et gyldigt stempel i din servicebog. Dette er dit bevis på, at din BYD elbil har fået et bilservice, der opretholder din fabriksgaranti. 

I og med at Skorstensgaard er autoriseret BYD Servicepartner, udfører vi altid servicet i overensstemmelse med BYD's forskrifter og procedurer. Vores veluddannede BYD mekanikere har stor erfaring med elbiler, og med vores samarbejde med BYD Danmark har de også fået den nyeste viden om BYD's elektroniske køretøjsteknologi, hvilket sikrer, at din BYD-bil altid vil blive serviceret efter kravene fra BYD. 

Hvad indeholder service på en elbil? Det varierer en smule hver gang, da det afhænger af, hvor mange kilometer elbilen har kørt, og hvor gammel den er. Vi følger dog en tjekliste, således du får udført præcist det serviceeftersyn, som din BYD elbil har behov for. Vi læser dog altid BYD elbilens computer med BYD's diagnosetester, hvis der skulle være en fejl i systemet, som elbilen ikke har gjort opmærksom på. På den måde er vi altid proaktive, så du trygt kan bevæge dig rundt i trafikken i en yderst sikker BYD elbil.

Serviceeftersyn

Serviceintervaller 

Det er vigtigt, at du overholder bilens serviceeftersyn - også kaldet biltjek og bilservice, da det handler om at forebygge reparationer og skader. Servicet indebærer nemlig også, at BYD fabrikken forskriver, at nogle filtre, gearolie og andre tjekpunkter skal udføres under X-antal kørt kilometer efter X-antal år. Og når vi udskifter disse dele på elbilen, bliver de selvfølgelig erstattet med originale BYD reservedele. Alt dette gør, at du vil opleve færre drifts- og sikkerhedsmæssige problemer. Derfor er det også billigere at få udført regelmæssig service end at stå med en større regning på reparationer, der kunne være undgået. 

Det vigtigste er dog, at du overholder dine serviceintervaller. På BYD elbiler, uanset model, er serviceintervallet på 1 år eller kørt 20.000 km - afhængigt af, hvad der kommer først. Overholder du disse intervaller, vil du ikke blot have færre driftsproblemer, men det sikrer også, at du opretholder din fabriksgaranti på 6 år.   

Når du vælger at få et serviceeftersyn til din BYD elbil hos Skorstensgaard, vil din bil gå igennem omfattende vedligeholdelsesprocedurer, der opretholder bilens ydeevne og sikkerhed, så den forbliver i topform og naturligvis efter BYD’s forskrifter og retningslinjer.

Serviceeftersyn priser

Hvad koster et serviceeftersyn på BYD elbiler?

Prisen på service afhænger af, hvilken BYD model, du har. Men prisen afhænger også af, hvilket service, du skal have udført. Selvom du får Service efter Bogen, der er designet til at overholde BYD's forskrifter, kan priserne variere på dit bilservice til elbilen. Som vi tidligere har beskrevet, er der forskelle på tjeklisten til servicen. Du kan finde priser på bileftersynet alt mellem 700-15.000 kr. 

Det du skal holde øje med, det er, at du får det service, som BYD forskriver for at opretholde din fabriksgaranti. Derfor kan du godt få et billig service, men det er oftest færre tjekpunkter, som gør, at det ikke overholder fabrikkens forskrifter. 

Vælger du Skorstensgaard, kan du altid være garanteret for, at det elbilservice, du får udført ved os, er det, der passer til netop din BYD elbil, så du bibeholder din garanti på elbilen.