BYD elbilservice i Kolding

Velkommen til Skorstensgaard - din autoriserede BYD servicepartner i Kolding! Her tilbyder vi kvalitetsservice til din BYD elbil, der udføres af vores erfarne mekanikere. Det er nemlig vigtigt for os, at du får en rigtig god oplevelse og behandling – lige fra du booker en tid til afhentning af din elbil igen. Derfor er vi altid til rådighed til at besvare dine spørgsmål, uanset om de kommer før, under eller efter dit værkstedsbesøg.

Gennemsigtighed og tillid sætter vi forrest, når det kommer til servicering og reparation af din BYD elbil. Derfor har vi Syn for Sagen – fotodokumentation, hvor vi dokumenterer eventuelle fejl og mangler på din BYD elbil med billeder og videoer, så du kan se nøjagtigt, hvad der skal laves på elbilen. Vi sender billederne til dig på mail, hvorefter vi ringer dig op og guider dig gennem billederne og sikrer, at du får professionel rådgivning herom. Vi laver aldrig noget, før du har godkendt det.

Når det kommer til priser, sigter vi efter at være konkurrencedygtige. Vi ved, at serviceomkostningerne er en faktor, og derfor tilbyder vi gode priser for vores Service efter Bogen bileftersyn. Og hvis du modtager et lavere tilbud fra et andet autoriseret værksted, matcher vi det gerne, så du kan få den bedste service til den bedste pris.

Book en tidFå et tilbud

Skorstensgaard kort over afdelinger

Kontakt dit lokale BYD værksted hos Skorstensgaard

Det er nemt og hurtigt at kontakte os for at få et gratis og uforpligtende tilbud på service eller reparation af din BYD elbil. Uanset om du ejer en Dolphin, SEAL, ATTO 3 eller SEAL U, kan vi hjælpe dig med dine behov.

Har du spørgsmål vedrørende service, advarselslamper, reparationer eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os via mail eller telefon, eller hvis du blot vil booke en tid. Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder at have tillid til deres serviceudbyder. Du kan derfor føle dig tryg ved at vælge os, fordi vi har en aftale med Teknologisk Institut, der kvalitetskontrollerer værkstedet og udstyret, vi bruger.

Kontakt os i dag og oplev forskellen ved at vælge Skorstensgaard - autoriseret BYD servicepartner!

Skorstensgaard Kolding facade med BYD facadeskilt
Service efter Bogen på BYD elbil

Service efter BYD's forskrifter

Fra 1099,- 

Når du vælger Skorstensgaard som autoriseret BYD værksted til at stå for din BYD elbilservice, følger vi alle BYD’s forskrifter og procedurer til punkt og prikke. Vores Service efter Bogen tjekliste, der altid er efter fabrikkens forskrifter, tilbyder omfattende service og vedligeholdelse af din elbil til en konkurrencedygtig pris. Og du får selvfølgelig også det gyldige stempel i din servicebog, der er din garanti for, at fabriksgarantien er bibeholdt.

Når du overholder dine serviceintervaller på din BYD elbil, opretholder du samtidig med din fabriksgaranti på hele 6 år. Vi sørger selvfølgelig for, at du bliver indkaldt, når det er tid til service igen, så du ikke skal tænke på, hvornår din bil skal serviceres næste gang. Uanset om du har en BYD Dolphin, SEAL, SEAL U eller ATTO 3, har de samme serviceinterval på 1 år eller kørt 20.000 km.

Fordele ved Skorstensgaard Kolding - autoriseret BYD

Når du vælger Skorstensgaard som din autoriserede servicepartner for din BYD bil, får du en række af fordele.

Først og fremmest tilbyder vi 1 års garanti på originale BYD reservedele, hvilket sikrer kvaliteten af vores reparationer, Og mens din bil er på BYD værkstedet, kan du nyde godt af vores lånebilsservice med fri kilometer, hvilket betyder, at du kan fortsætte din daglige rutine uden afbrydelser.

Og hvis uheldet skulle være ude, tilbyder vi også gratis vejhjælp i op til 24 måneder, så du aldrig står alene på vejen, når du får Service efter Bogen hos Skorstensgaard. Men vi tager også hånd om de små men vigtige detaljer, som påfyldning af sprinklervæske - op til 2 liter, så din bil altid er klar til enhver kørsel uanset vejret. Desuden inkluderer vores service gratis udskiftning af defekte pærer (bortset fra xenonpærer).

Skorstensgaard Kolding indskrivning med BYD skilt
Skorstensgaard mekaniker med BYD diagnosetester

Kompetencer ved BYD Kolding

På BYD værkstedet i Kolding stræber vi altid efter at levere professionel service og reparationer, der opfylder dine behov og forventninger. Skorstensgaards erfarne mekanikere og teknikere har repareret elbiler i en del år og kan nu også tilføje BYD på listen. De har været på mange BYD kurser, hvor de er blevet certificeret på baggrund af den nyerhvervede praktisk og teoretisk viden. Derudover kommer teknikerne og mekanikerne løbende på kurser, så de altid er opdateret på den nyeste viden og procedurer.

Ligesom vores teknikere og mekanikere er certificerede, er værkstedet i Kolding også blevet autoriseret efter nøje inspektion af BYD. Og udstyret er helt i top til at håndtere alt fra batteriudskiftning til fejlfinding via BYD’s diagnosetestere. Vi løser altid opgaverne efter BYD’s strenge krav og procedurer. Uanset hvad din bil har brug for, er vores teknikere klar til at løse det med ekspertise og omhu.

BYD reparationer på Kolding værkstedet 

Skal din BYD Dolphin, SEAL, SEAL U eller ATTO 3 have reparationer, er vores værksted i Kolding altid parat til at hjælpe. Vi tilbyder en bred vifte af professionelle BYD elbilreparationer herunder batteriudskiftning, fejlfinding med BYD diagnosetestere, bremseeftersyn og meget mere.

Vi bruger kun originale reservedele fra BYD, og følger de præcise procedurer, der er udarbejdet af bilproducenten BYD, som vores erfarne teknikere og mekanikere har adgang til.

Og skulle uheldet være ude, hvor din elbil har fået en skade, har vi også et skadecenter med samme lokation som værkstedet. Her tager vi selvfølgelig højde for de komplekse elektroniske komponentener, der er integreret i karosseriet, og følger nøje BYD’s høje standarder.

BYD elbil på Skorstensgaard værksted
 

BYD dit lokale værksted i Kolding

Det lokale Skortensgaard, autoriseret BYD Servicepartner ligger i Kolding på adressen Trianglen 13, 6000 Kolding. Vores værksted er ideelt beliggende i Trekantområdet i Syd- og Sønderjylland, hvilket gør det nemt for dig, der kommer fra Vejle, Vejen Haderslev, Middelfart og andre omkringliggende områder at besøge os.

For at sikre din mobilitet under service og reparationer tilbyder vi lånebiler med gratis kilometer. Hvis du foretrækker det, kan du også låne en cykel, hvis du bor eller arbejder tæt på vores værksted. Vi har også et komfortabelt venteværelse, der giver dig mulighed for at følge med i servicen eller reparationen af din BYD elbil, mens du nyder en kop kaffe, te, vand eller kakao.

Vi ser frem til at se dig på værkstedet!