Bosch testudstyr hos Skorstensgaard

 

Både moderne og ældre biler indeholder elektronik fra Bosch, så hvad er mere naturligt end, at vi hos Skorstensgaards værksteder bruger testudstyr fra Bosch?

Moderne autoværksted til alle biler

Skorstensgaard består af moderne autoværksteder rundt i hele Danmark, som henvender sig til alle biler, uanset alder, mærke eller model.

Da de fleste biler indeholder elektronik og teknik fra Bosch, giver det rigtig god mening at bruge moderne testudstyr fra Bosch til at teste og diagnosticere bilerne med. På den måde kan vi opretholde vores kvalitetsniveau og yde et professionelt stykke arbejde.

Kvalitet

Kvalitet og grundighed

Når vi modtager din bil på et af vores værksteder og den f.eks. har en lampe, der lyser i instrumentbordet, så kan det være nødvendigt at bruge diagnose- og testudstyr fra Bosch for hurtigt og præcist at finde frem til fejlen.

Det kan ligeså vel være, at din bil lyder eller føles mærkelig, men ikke yderligere giver en indikation af, hvad fejlen er. Her kan vores opdaterede udstyr fra Bosch igen hjælpe os med at identificere fejlen. 

Vores grundige og veluddannede teknikere bruger altså, foruden deres høje ekspertise, testudstyr fra bl.a. Bosch som en hjælp til at identificere bilens fejl.

Vores kvalitet i både arbejde og kundeservice er rigtig god, og det er den, fordi vi løbende sender mekanikerne på efteruddannelse, og sørger for de har det nyeste testudstyr fra blandt andet Bosch. På den måde sikrer vi at vores medarbejdere ikke kun er fagligt stærke, men også har det rigtige værktøj til at servicere og reparere din bil. 

Succeskriteriet for vores kundeservice er sat højt og vores dygtige værkførere yder en service der er i top. De har nemlig en faglig baggrund som mekaniker og kommer ligeledes løbende på efteruddannelse.

Generelt

Vedligeholdelse og opdatering af testudstyr

Hos Skorstensgaard ved vi, at det ikke er nok at have det bedste testudstyr fra Bosch, for det er intet værd, hvis ikke det løbende opdateres og vedligeholdes.

Derfor har vi selvfølgelig altid adgang til de sidste nye opdateringer, så vi kan servicere og teste alle bilmodeller, nye som gamle.

Vi glæder os til at se dig på værkstedet.